usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten JA-M 20 Multi-Star Aanaarder - 200mm

WOLF-Garten JA-M 20 Multi-Star Aanaarder - 200mm-image
Outlet
40,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de WOLF-Garten 71AAA025650 Overig tuingereedschap
   Zet jezelf schrap voor een revolutie in jouw tuinonderhoud met de WOLF-Garten JA-M 20 Multi-Star Aanaarder - 200mm. Gemaakt voor de enthousiaste tuinier die z'n tuin niet alleen wil verzorgen maar ook wil verbeteren. Deze aanaarder is jouw go-to tool wanneer het aankomt op aanaarden en het creëren van irrigatiekanalen die essentieel zijn voor een gezonde en bloeiende plantengroei. Met een werkbreedte van 20 cm is deze aanaarder verrassend efficiënt in gebruik. Het wordt aanbevolen om hem te combineren met een Multi-Star® essenhouten steel, beschikbaar in lengtes van 140 cm (ZM 140), 150 (ZM 150) of 170 cm (ZM 170), op maat gemaakt voor jouw comfort. Stel je voor dat je bewapend bent met dit stuk topgereedschap, klaar om jouw tuin om te toveren tot een weelderig paradijs.

   Duurzaam tuinplezier op z'n best
   Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de WOLF-Garten JA-M 20 Multi-Star Aanaarder. Dit gereedschap is niet alleen een aanwinst voor jouw tuinarbeid, maar ook voor de planeet. Met zijn robuuste constructie garandeert hij vele seizoenen van betrouwbare service. De handige werkbreedte zorgt ervoor dat je efficiënt en zonder onnodige belasting van je lichaam je tuinbewerkingen kunt uitvoeren. Daarbij optimaliseert het gebruik van een essenhouten steel van WOLF-Garten jouw werkcomfort enorm. Dit maakt de WOLF-Garten JA-M 20 niet alleen een verstandige keuze voor nu, maar ook een duurzame investering voor de toekomst van jouw groene oase.

   Waarom je deze tuinheld bij ons moet scoren
   De aankoop van de WOLF-Garten JA-M 20 Multi-Star Aanaarder via onze webshop is niet alleen een stap in de goede richting voor jouw tuin, maar ook voor jouw winkelervaring. Profiteer van snelle levering, waardoor je vrijwel meteen met jouw nieuwe gereedschap aan de slag kunt. En met ons enorme assortiment aan tuin- en gereedschapsartikelen vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Daarbovenop zorgt onze vriendelijke service ervoor dat jij je echt onderdeel voelt van de familie. Dus waarom zou je nog wachten? Upgrade jouw tuinervaring vandaag nog met de WOLF-Garten JA-M 20 en maak van tuinieren een echte belevenis.

   EAN

   4008423878295

   Artikelnummer

   196789

   Hoogte (Product)

   20.5 cm

   Breedte (Product)

   18.5 cm

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.