usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten LD-2K Bladhark

WOLF-Garten LD-2K Bladhark
Outlet
12,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Elke tuinklus begint met WOLF-Garten 2722000 Klein tuingereedschap
      Stel je voor: een zonnige namiddag, de geur van verse aarde, kleurrijke bloemen die zachtjes wiegen op de wind, en daar ben jij, met het perfecte gereedschap in handen om jouw tuin in topvorm te krijgen. Met de WOLF-Garten LD-2K Bladhark heb je een essentiële bondgenoot gevonden voor het verfijnen van kleine schoonmaakkarweitjes. Gemaakt voor precisiewerk tussen bloembedden, potten en bloembakken, biedt dit compacte tuingereedschap je een harmonieus samenspel van controle, kracht en comfort. De innovatieve drie-zone-greep zorgt ervoor dat je zonder blaren of kneuzingen krachtige doch comfortabele bewegingen kunt maken. Dit kleine maar fijne hulpmiddel, met zijn ergonomisch ontwerp en slipvaste comfort-zone, is een must-have voor elke tuinliefhebber die zijn tuin met zorg en precisie wil onderhouden.

      Tuinieren zonder zorgen
      Veiligheid en duurzaamheid zijn cruciale aspecten wanneer je kiest voor tuinapparatuur. De WOLF-Garten LD-2K Bladhark is hierin een regelrechte uitblinker. Dankzij de ergonomisch gevormde vaste handgreep met een slipvaste comfort-zone en platte tanden, biedt het apparaat garanties voor bescherming tegen blaren of kneuzingen zelfs bij intensief gebruik. Deze hark is niet alleen gemaakt om comfortabel in de hand te liggen dankzij de aangename pasvorm, gebogen vorm en zachte zones, maar ook om je tuinklussen met gemak en efficiëntie te volbrengen. De vingercontour biedt extra bescherming, terwijl het brede, afgeronde uiteinde zorgt voor krachtzetten zonder de vrees voor verwondingen. Zo wordt elke tuinbeurt niet alleen een moment van productiviteit maar ook van puur genot.

      Het gemak van online shoppen
      Kiezen voor de WOLF-Garten LD-2K Bladhark bij onze webshop betekent kiezen voor gemak. Niet alleen profiteer je van ons groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt voor jouw tuin- en klusavonturen, maar je geniet ook van onze scherpe prijzen die jouw tuin dromen binnen handbereik brengen zonder dat je budget daarbij in het gedrang komt. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, waarbij we je met raad en daad bijstaan in je aankoopproces, en je weet dat je aan het juiste adres bent. Laat de snelle levering van ons dan nog maar zwijgen; nog voordat je het weet, ben je klaar om je tuin om te toveren met je nieuwe WOLF-Garten LD-2K Bladhark. Begin vandaag nog met het creëren van jouw groene paradijs!

      EAN

      4009269272223

      Artikelnummer

      123407

      Breedte (Product)

      5.7 cm

      Hoogte (Product)

      36 cm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.