usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten RC-VM Multi-Star Boomschaar Vario met aambeeld - 40mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

-image
Cashback
adviesprijs
78,00
62,49

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Koop een deelnemend WOLF-Garten product tijdens de actieperiode van 15 april 2024 tot en met 14 juli 2024 en ontvang 20 procent van je aankoop terug. Ga naar de site van WOLF-Garten en claim jouw cashback.
   Koop een deelnemend WOLF-Garten product tijdens de actieperiode van 15 april 2024 tot en met 14 juli 2024 en ontvang 20 procent van je aankoop terug. Ga naar de site van WOLF-Garten en claim jouw cashback.
   Maak kennis met de WOLF-Garten 71ACA005650 Takkenschaar - je nieuwe beste vriend in de tuin
   Houd je klaar om je tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen met de WOLF-Garten RC-VM Multi-Star Boomschaar Vario met aambeeld - de droom van elke tuinier. Dit slimme stukje gereedschap maakt het snoeien van bomen niet alleen makkelijker, maar ook veel efficiënter. Met een indrukwekkende mogelijkheid om takken tot 40 mm dik te knippen, is deze boomschaar speciaal ontworpen om zelfs met de hardere houtsoorten of dood hout korte metten te maken. Zeg vaarwel tegen pijnlijke armen en handen, want dankzij de ingenieuze katrol en de WOLF Easy Cut Coating, zal je merken dat je meer dan 75% minder handmatige kracht nodig hebt. En het beste? Met een hellingshoek van 180° en de mogelijkheid om veilig te snoeien tot op een hoogte van 5,5m zonder een ladder te moeten gebruiken, zijn zelfs de meest onbereikbare takken nu binnen handbereik, dit allemaal dankzij de meegeleverde koordgeleider gekoppeld aan de variosteel. Suggesties voor bijpassende stelen zijn de ZM-V 3 en ZM-V 4, speciaal aanbevolen om je snoeiervaring te optimaliseren.

   Tuinieren was nog nooit zo makkelijk en veilig
   Je hoeft geen professionele tuinier te zijn om het beste uit de WOLF-Garten RC-VM Multi-Star Boomschaar Vario met aambeeld te halen. Deze boomschaar is niet alleen makkelijk in gebruik, maar zorgt ook voor een veilige snoeiervaring, zelfs op grote hoogte. Dankzij de hoek van 180° kun je zonder moeite de juiste positie vinden om zelfs de meest lastige takken te bereiken. Bovendien draagt de inbegrepen koordgeleider bij aan de veiligheid en duurzaamheid van het product door ervoor te zorgen dat het snoeien soepel en zonder onverwachte verstoringen verloopt. Door de combinatie van het aambeeldsnijprincipe en de speciale WOLF Easy Cut Coating blijft de schaar langer scherp, wat zorgt voor een betrouwbare en langdurige prestatie. Of het nu gaat om verfrissend onderhoud of het zware snoeiwerk, deze boomschaar staat garant voor moeiteloze resultaten.

   Geniet van de tuin, zonder het zware werk
   Als het gaat om de aanschaf van je nieuwe favoriete tuingereedschap, waarom zou je dan genoegen nemen met minder? Kies voor gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid met de WOLF-Garten RC-VM Multi-Star Boomschaar Vario met aambeeld. Wanneer je bij onze webshop bestelt, profiteer je niet alleen van een groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap, maar ook van scherpe prijzen die je tuindromen binnen handbereik brengen. En vergeet niet, onze vriendelijke service is er om je elke stap van de weg te ondersteunen, van de keuze van je gereedschap tot na je aankoop. Met onze snelle levering heb je jouw WOLF-Garten boomschaar voordat je het weet in huis, klaar om elke snoeiuitdaging in je tuin aan te gaan. Wacht niet langer, maak je tuinwerk vandaag nog makkelijker!

   EAN

   4008423878561

   Artikelnummer

   196792

   Hoogte

   6 cm

   Breedte

   24 cm

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster