usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten steel - 170cm

★★★★★

4.5 / 5

2 reviews

WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten steel - 170cm-image
Outlet
24,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de kracht van WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten Steel - Een natuurlijke keuze
   De WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten steel is niet zomaar een steel. Het is het resultaat van doordacht ontwerp en een toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Met een indrukwekkende lengte van 170 cm, gemaakt van FSC-gecertificeerd essenhout, staat deze steel symbool voor een verantwoorde keuze. Het hout afkomstig van ethisch beheerde bossen verzekert je van een product dat niet alleen goed voelt in de hand maar ook goed is voor onze planeet. Het hoogwaardig geëloxeerd aluminium koppelstuk, versierd met een handige vingeruitsparing, zorgt voor een verhoogd gebruikerscomfort en duurzaamheid. Dit is een essentiële toevoeging die alle multi-star gereedschappen met gemak verbindt. Het ergonomisch ontwerp van deze steel maakt ieder tuinklusje een fluitje van een cent, terwijl je ook bijdraagt aan een groenere wereld.

   Veilig in gebruik, zacht voor de planeet
   Waarom zou je kiezen tussen functionaliteit en duurzaamheid als je beide kunt hebben met de WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten steel? Naast zijn ergonomische ontwerp en de stevige koppeling met al je favoriete tuingereedschappen, belichaamt deze steel een compromisloze toewijding aan veilige en ecologisch verantwoorde tuinverzorging. Het FSC-gecertificeerde essenhout verzekert je ervan dat je bijdraagt aan verantwoorde bosbouwpraktijken terwijl je tuiniert. Bovendien, de geïntegreerde vingeruitsparing in het aluminium koppelstuk is een klein maar belangrijk detail dat niet alleen het comfort verhoogt maar ook zorgt voor een veiligere grip. Dit betekent minder vermoeidheid en meer plezier in je tuin. Betrouwbaar en duurzaam, deze steel geeft je de kracht en het vertrouwen om je tuin te verzorgen met respect voor de natuur.

   Kies slim, kies voor gemak
   Het toevoegen van de WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten steel aan je tuingereedschapscollectie is een slimme keuze. Niet alleen vanwege de superieure kwaliteit en het duurzame ontwerp, maar ook vanwege de voordelen die onze webshop biedt. Met snelle levering en een vriendelijke service, wordt jouw koopervaring net zo vlot en aangenaam als het gebruiken van dit topstuk gereedschap. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Wat je tuindoel ook is, wij ondersteunen het met producten die bijdragen aan jouw succes en tevredenheid. Laat het zware werk over aan de WOLF-Garten ZM 170 Multi-Star Essenhouten steel, en aan ons, terwijl jij je concentreert op het creëren van jouw droomtuin. Pak nu je kans om zowel je tuin als je gereedschapskist op een verantwoorde manier te verrijken!

   EAN

   4008423877816

   Artikelnummer

   196873

   Breedte (Product)

   3 cm

   Hoogte (Product)

   4 cm

  Reviews

  4.5 / 5

  ★★★★★

  2 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster