usp1
usp2
usp3

Woodies 61540375 Ultimate MDF-schroef T15 - Verzinkt - Deeldraad - 4.0x40mm (200st)

Woodies 61540375 Ultimate MDF-schroef T15 - Verzinkt - Deeldraad - 4.0x40mm (200st)
Highlight
8,19

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Woodies® Ultimate

   Het “Woodies Ultimate” merk is door ASF Fischer B.V. in 2009 op de markt gebracht. Vanuit de ervaring die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd, is het Woodies Ultimate assortiment ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit een reeks schroeven die op universele of juist hele specifieke wijze kunnen worden toegepast.

   Eigenschappen
   Naast de generieke eigenschappen, die hieronder worden genoemd, heeft een groot deel van de Woodies-Ultimate schroeven zeer innovatieve eigenschappen, waardoor deze als vervanger van andere bevestigingsmaterialen kunnen dienen. De Woodies zijn voorzien van een reeks eigenschappen die voldoet aan de eisen die de professionele verwerker mag verwachten.

   • Extra diepe Torx-indruk
   Hierdoor ontstaat er extra grip wanneer de bit wordt aangebracht in de Torx-indruk.

   • Freesribben onder de kop
   Hierdoor wordt het materiaal geruimd, waardoor de kop beter verzinkt. (Uitzondering hierop vormt de scharnierschroef. Deze beschikt niet over de freesribben om beschadiging aan scharnieren en ander beslag te voorkomen.)

   • Schachtribben en schroefdraad
   Zorgen ervoor dat de schroef gemakkelijker en sneller het hout ingedraaid kunnen worden; deze verminderde weerstand van het indraaien verkleint de kans op breuk en schade aan hout of beslag. En niet onbelangrijk: de accu’s die u gebruikt, gaan langer mee.

   • De speciale punt
   Zorgt ervoor dat voorboren in de meeste gevallen niet meer nodig is en de Woodies-Ultimate geschikt zijn voor bijna iedere houtsoort. Door deze punt ’grijpt’ de schroef eerder in het hout en wordt de kans op splijten bij het indraaien verminderd.

   • Gratis bitje
   Om het product Woodies Ultimate nog completer te maken, wordt er in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd. Deze bit zorgt ervoor dat de schroeven machinaal makkelijk te verwerken zijn.

   • Herkenbaarheid: De letter ‘W’ in de kop
   Middels dit kenmerk in alle Woodies-schroeven, is kwaliteit tezamen met alle keurmerken gewaarborgd.

   • Keurmerken
   Alle Woodies Ultimate schroeven beschikken over het CE-keurmerk, wat wordt afgegeven op basis van een technische beoordeling: European Technical Assessment.

   • Chroom 6-vrij
   Alle schroeven binnen het brede scala van het merk Woodies Ultimate zijn Chroom 6-vrij. Het milieu is altijd één van de kernpunten geweest bij het ontwikkelen van het merk Woodies Ultimate.

   Materiaal

   Verzinkt staal

   Schroefdraad

   Deeldraad

   Lengte schroef

   24 mm

   Schroefdiameter

   4 mm

   Geschikt voor materiaal

   MDF

   Lengte (Product)

   40 mm

   Aandrijving

   TX15

   EAN

   8712061063864

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.