usp1
usp2
usp3

Gereedschapcentrum eerste Premium Reseller van Audisse in Nederland

Tegenwoordig heeft iedereen overal internet. Overal is onbeperkte data en/of WiFi beschikbaar. Perfectpro, de nummer 1 in de markt van professionele werkradio's, speelt hierop in door de introductie van Audisse WiFi Internet Radio's. Waar Perfectpro als merk in de markt staat als hoogwaardig werkradiospecialist is Audisse meer allround te noemen. Audisse radio's zijn te gebruiken in huis, op het werk en in je vrije tijd. Ze bieden dezelfde degelijkheid en betrouwbaarheid als Perfectpro werkradio's - "tougher than the rest". Door de veelzijdigheid zijn de Audisse radio's geschikt voor al jouw muziek, waar dan ook. Gereedschapcentrum.nl is de eerste reseller in Nederland, wat betekent dat wij altijd het gehele assortiment van Audisse op voorraad hebben. Ook kan je bij ons de radio's testen en persoonlijk advies krijgen. Wat maakt Audisse zo veelzijdig, vraag je? Je leest hier alle voordelen en waarom een radio van Audisse ook voor jou geschikt is.

Voordelen van Audisse

Wat kan je verwachten van Audisse en wat zijn de grootste voordelen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

WiFi Internet Radio

Audisse ontvangt zowel Internet Radio als alle DAB+ en FM uitzendingen. Zowel lokaal als internationaal haarscherp in stereo. En alles ongehinderd; niet zoals op normale radio-ontvangst. Door het unieke 'radio zappen' van de Shirudo en Shokunin modellen blader je eenvoudig door jouw 40 voorkeuze-zenders naar goede muziek.

'Tougher than the rest'

Alle modellen zijn regen- stof- en vuilbestendig met IP65 normering. Tevens zijn de radio's shockproof, hebben ze een ABS kunststof behuizing en rolkooi. Een metalen handvat, dikke metalen antenne en een extra lange netsnoer maken Audisse radio's dus echt 'tougher than the rest'.

100% portable

Dankzij de grote, ingebouwde Long-Player Lithium-Polymeer accu zijn de Shirudo en Shokunin modellen goed voor 12 tot 16 uur muziek zonder netstroom. Met Netbox model heb je 8 tot 10 uur muziek zonder netstroom. Ook laden alle Audisse radio's jouw mobiel of tablet op via de USB stroomuitgang!

Muziek afspelen via Bluetooth, USB en Spotify

Al je muziek kan je via Bluetooth streamen naar alle Audisse apparaten. Tot 8 apparaten kunnen gekoppeld en opgeslagen worden zodat je eenvoudig kan switchen tussen je verschillende Bluetooth apparaten. Het is ook mogelijk om telefonische oproepen te beantwoorden en handsfree gesprekken te voeren. Ook via een USB-stick is het mogelijk om jouw muziek af te spelen. Het grote voordeel hiervan is dat je dus ook offline, zonder internetverbinding, je favoriete muziek kan afspelen. Wanneer je een mobiel aansluit via de USB-aansluiting laadt deze automatisch op. Ook jouw afspeellijsten op Spotify connect je gemakkelijk. Met Spotify en de UNDOK app kun je je radio zelfs vanuit andere kamers of je luie stoel bedienen. Wat wil je nog meer?