usp1
usp2
usp3

Prijs

Hollewandanker

Je staat op het punt om de wereld van bevestigingsmateriaal te betreden zoals je 'm nog nooit hebt ervaren. Graaf je even met ons mee in de diepte? Het hollewandanker: een niet te missen maatje voor iedereen die iets stevigs aan de muur wil hangen zonder daarbij een heel bouwwerk op te zetten. Ideaal voor de droge muren in jouw projecten, waar elke doe-het-zelver en professional in de bouwsector van kan dromen.

Een kijkje in de gereedschapskist: Hollewandanker

Als er iets is in de wondere wereld van bevestigingsmaterialen wat je echt moet kennen, dan zijn het wel hollewandankers. Ze zorgen ervoor dat je werk vast zit. Echt vast. We duiken in de wereld van Toggler, de topper onder de hollewandankers. Zie het als dat betrouwbare maatje die je helpt om die zware spiegel, schilderij of flatscreen veilig aan een gipsplaten muur te bevestigen. Het geheim? Het anker spreidt zich aan de achterkant van de muur, waardoor het gewicht netjes verdeeld wordt. Voel je dus vrij om groot te denken voor je volgende project. Klein advies tussendoor: meet twee keer en boor één keer. Precisie is je beste vriend bij het gebruik van hollewandankers. Oh, en wist je dat met de juiste anker je tot 25 kg kunt ophangen? Handig voor als je volgende project die grote tv betreft, toch?

Koop slim, bevestig slimmer

Hollewandankers bij Gereedschapcentrum is een match made in heaven. Naast het feit dat je kiest voor gemak en kwaliteit, geniet je ook van scherpe prijzen en die Promotie die je niet wilt missen. Plus, we hebben een eigen voorraad, waardoor jouw project niet hoeft te wachten op dat ene essentiële stukje hardware. Dus of je nu die keuken van top tot teen wilt renoveren of simpelweg iets veilig aan de muur wilt hangen zonder gedoe, wij hebben je rug. Stap over op hollewandankers bij Gereedschapcentrum en ervaar het verschil in handigheid en houdbaarheid. Want als je voor ons kiest, weet je dat je kiest voor een zorgeloze kluservaring. Stevig, betrouwbaar, en klaar om je project naar het volgende niveau te tillen.