usp1
usp2
usp3

Bosch GDS 18V-300 18V Li-Ion accu slagmoersleutel body - 1/2" - 300Nm

Bosch GDS 18V-300 18V Li-Ion accu slagmoersleutel body - 1/2" - 300Nm

Uitvoering

adviesprijs
266,00
177,09

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Bosch GDS 18V-300 Accu slagmoersleutel: Maak kennis met pure kracht
   Stel je voor dat je een gereedschap hebt dat niet alleen krachtig is, maar ook de flexibiliteit biedt om aan al je wensen te voldoen. De Bosch GDS 18V-300 Accu slagmoersleutel is precies dat soort gereedschap. Met zijn indrukwekkende 18V Li-Ion accu en het AMPShare-platform, biedt deze slagmoersleutel het gemak van een lange looptijd en snelle wisseling tussen verschillende klussen, zonder dat de prestaties eronder lijden. De borstelloze motor garandeert niet alleen een hoog vermogen, maar ook een aanzienlijke verlenging van de levensduur van het apparaat. Voor die momenten dat precisie cruciaal is, zorgt de aansluiting van 1/2'' met frictiering en pengat ervoor dat elke moer of bout met een maximale kracht van 300Nm veilig vastgedraaid of losgemaakt kan worden, zonder zorgen over het loskomen ervan. De Bosch GDS 18V-300 is niet zo maar een slagmoersleutel; het is jouw partner voor elke klus, waarbij gemak en kracht samenkomen in een compact en handzaam design.

   Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Bosch GDS 18V-300 Accu slagmoersleutel. De innovatieve Auto Bolt Release-functie voorkomt dat bouten onbedoeld losraken tijdens het werken, waardoor de veiligheid van jou en je omgeving voorop staat. Deze functie, samen met de mogelijkheid voor zowel links- als rechtsdraaiende acties, maakt deze slagmoersleutel tot een betrouwbaar stuk gereedschap voor langdurig gebruik. De borstelloze motor draagt bij aan deze betrouwbaarheid, door een constante hoge prestatie te leveren met minimaal onderhoud. De duurzaamheid wordt verder verbeterd dankzij de uitgebreide compatibiliteit met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. Kortom, de Bosch GDS 18V-300 is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten, zonder enige compromis op kracht en prestaties.

   Bestel en ervaar het gemak
   Wil je de Bosch GDS 18V-300 Accu slagmoersleutel zo snel mogelijk in handen krijgen? Bestellen bij onze webshop garandeert niet alleen een snelle levering, maar je profiteert ook van ons groot assortiment aan accessoires en gereedschappen. Zo kun je direct aan de slag met jouw nieuwe slagmoersleutel, zonder tijd te verliezen. Bovendien ben je bij ons verzekerd van scherpe prijzen, zodat je het beste uit je budget kunt halen. Onze vriendelijke service staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw project. De Bosch GDS 18V-300 Accu slagmoersleutel is meer dan een nieuwe aanwinst; het is een investering in de kwaliteit en efficiëntie van je werk. Wacht niet langer, en haal het beste in huis om je projecten naar een hoger niveau te tillen.

   Body/set

   Body

   Lengte (Product)

   163 mm

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Productlijn

   Bosch Professional

   Aandraaimoment maximaal

   300 N

   Toerental onbelast

   2400 rpm

   Breedte (Product)

   64 mm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Hoogte (Product)

   246 mm

   Links- en rechts draaiend

   Ja

   Aansluiting

   Vierkant

   Werkt op

   Accu

   Aantal stuks

   1

   Gewicht (Product)

   1.3 kg

   Voltage

   18

   Aandraaimoment minimaal

   300 N

   Aantal slagen

   3400 rpm

   EAN

   3165140984188

   1x Bosch GDS 18V-300 Slagmoersleutel

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.