usp1
usp2
usp3

Bosch GLI VariLed 14.4V / 18V Li-Ion accu LED lamp

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Bosch GLI VariLed 14.4V / 18V Li-Ion accu LED lamp
adviesprijs
84,00
62,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

   Licht in de duisternis met de Bosch 601443400 Accu lamp
   Duik in het tijdperk van ongekende helderheid met de Bosch GLI VariLed 14.4V / 18V Li-Ion accu LED lamp, jouw essentiële partner voor alle donkere werkplekken. Deze krachtpatser, klein van stuk maar groots in prestaties, verlicht je werk met een indrukwekkende zee van licht (300 lux) dankzij drie innovatieve power LED's. De flexibiliteit straalt ervan af met de mogelijkheid om tussen gebundeld of diffuus licht te schakelen en met negen verstelbare verlichtingshoeken aan iedere situatie aangepast te worden. Geschikt voor zowel 14,4 als 18 volt Lithium-Ion-accu’s, is deze lamp een toonbeeld van veelzijdigheid, werkend op het AMPShare accuplatform. Ondanks zijn lichtgewicht, is dit apparaat een ware vechtjas; volledig functioneel zelfs na een val van twee meter hoog op beton. Praktisch, met een hard rubberen lus, is de Bosch GLI VariLed niet alleen je lichtbron maar ook jouw trouwe werkmaat die de tegenstand doorstaat en licht brengt in elke donkere hoek van je werkterrein.

   Veilig en betrouwbaar: de ultieme werkomgeving met Bosch
   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand met de Bosch GLI VariLed 14.4 / 18V Li-Ion accu LED lamp. Denk aan een betrouwbare compagnon die niet alleen jouw werkplek in het mooiste licht zet maar ook ontworpen is met jouw welzijn in gedachten. Met een robuuste behuizing die een val van twee meter op beton trotseert, biedt deze lamp een zeldzame combinatie van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien, door flexibel met alle Bosch 14,4 en 18 volt Lithium-Ion-accu’s te kunnen werken, vermindert het de noodzaak om meerdere accu's aan te schaffen, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. De Bosch GLI VariLed verzekert je van een werkplek waar helderheid heerst zonder in te leveren op veiligheid of levensduur, zodat jij je volledig kan concentreren op de taak voor handen.

   Waarom je niet meer verder moet zoeken
   Als het aankomt op helder, flexibel en duurzaam werken, dan is de Bosch GLI VariLed 14.4 / 18V Li-Ion accu LED lamp jouw antwoord. Maar wij gaan nog een stapje verder om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Kies je ervoor om dit lichtwonder bij ons te bestellen, dan profiteer je automatisch van niet alleen een snelle levering zodat je meteen aan de slag kunt, maar ook van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt. Koppel dit aan een assortiment dat breed en diep genoeg is om aan al je gereedschapsbehoeftes te voldoen, en je hebt een winnende combinatie. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je altijd met een lach wordt geholpen, mochten er vragen zijn. Licht je werk gekwalificeerd en kostenefficiënt uit, met de zekerheid van de beste keuze en service die je verdient.

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Werktijd

   420 m

   Lichtsterkte instelbaar

   Ja

   Lichtopbrengst

   110 lm

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Werkt op

   Accu

   Aantal standen

   9

   Voltage

   18, 14.4

   EAN

   3165140600422

   1x Bosch 601443400 Lamp
   1x Gordeltas

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster