usp1
usp2
usp3

Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set (1x 2,5Ah accu) - 200mm

-image
-image
-image
Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set (1x 2,5Ah accu) - 200mm-image
Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set (1x 2,5Ah accu) - 200mm-image
Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set (1x 2,5Ah accu) - 200mm-image
Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set (1x 2,5Ah accu) - 200mm-image
adviesprijs
214,00
179,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bosch 06008B8000 Accu kettingzaag - Snoeiklaar in een handomdraai
   Of je nu een tuinliefhebber bent of een professional, de Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set biedt alles wat je nodig hebt voor effectieve en gecontroleerde snoeiwerkzaamheden. Met een voltage van 18V en een kettingsnelheid van 4,5 meter per seconde, garandeert deze kettingzaag indrukwekkende prestaties. Door het lichte gewicht van slechts 3 kg, inclusief accu, combineert het apparaat moeiteloos kracht met comfort. Hierdoor kun je zonder al te veel inspanning licht snoeien, afval beheren en brandhout zagen. Dankzij het Bosch SDS-systeem zijn eenvoudige instellingen zonder gereedschap mogelijk, wat betekent dat je snel kunt schakelen tussen verschillende klussen. De ingebouwde oliepeilindicator en een oliereservoir van 80 milliliter zorgen ervoor dat je kettingzaag altijd gesmeerd is en klaar voor actie. De stabiliserende tipprotector met grijptanden verzekert je van een stevige houvast, wat resulteert in maximale controle en minimale beschadiging van takken tijdens het snoeiwerk.

   Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
   Veiligheid is een topprioriteit bij Bosch, en de UniversalChain 18 accu kettingzaag is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De stabiliserende tipprotector met grijptanden niet alleen verzekert een stevige houvast, maar ook voorkomt dat je onverwachts uitglijdt, waardoor de kans op ongelukken minimaliseert. Bovendien, met de oliepeilindicator en het gemakkelijk bij te vullen oliereservoir van 80 milliliter, is jouw kettingzaag altijd optimaal gesmeerd, waardoor de slijtage vermindert en de levensduur van je gereedschap verlengt. De accu kettingzaag maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE, wat betekent dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor een groot scala aan Bosch apparaten, wat niet alleen praktisch is maar ook bijdraagt aan een duurzamer gebruik van je gereedschappen.

   Waarom deze kettingzaag bij ons bestellen?
   Het aanschaffen van de Bosch UniversalChain 18 18V Li-Ion accu kettingzaag set via onze webshop zorgt niet alleen voor een toevoeging aan je gereedschapskist met een hoogwaardig product, maar ook geniet je van meerdere voordelen. Ten eerste, onze snelle levering betekent dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Daarnaast, dankzij ons groot assortiment vind je altijd wat je nodig hebt voor je volgende project. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je de beste deals krijgt, terwijl onze vriendelijke service garandeert dat al je vragen snel en deskundig worden beantwoord. Kies voor gemak, kwaliteit en de zekerheid van een uitstekende aankoopervaring!

   Inhoud oliereservoir

   80 ml

   Tank inhoud

   80 ml

   Werkt op

   Accu

   Aantal schakels ketting

   33

   Zwaardlengte

   20 cm

   Oliepeilindicator

   Ja

   Voltage

   18

   Kettingsnelheid

   4.5 m/s

   EAN

   3165140925631

   Artikelnummer

   213963

   Hoogte

   200 mm

   Lengte

   500 mm

   Breedte

   235 mm

   1x Bosch UniversalChain 18 Kettingzaag
   1x Bosch Zaagketting
   1x Bosch Kettingafdekking
   1x Bosch Geleiderail
   1x Bosch Kettingzaagolie 80 ml
   1x Bosch accu PBA 18V 2.5Ah
   1x Bosch Oplader AL 18V-20

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.