Brüder Mannesmann 1070-2 Elektro kopkniptang - 115mm

placeholder-product-media-alt-text-not-set
6,89

Verwachte leverdatum

14-03-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Brüder Mannesmann Elektro kopkniptang - Compact en Precies Knippen

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare kopkniptang voor jouw elektrawerkzaamheden, dan is de Brüder Mannesmann 1070-2 een uitstekende keuze. Deze tang is met zijn 115mm een compact gereedschap, wat hem ideaal maakt voor het knippen van draad op plekken waar je weinig ruimte hebt. De tang is speciaal ontworpen voor het knippen van zachte tot middelharde draad, waardoor je met precisie te werk kunt gaan.

   De kopkniptang van Brüder Mannesmann is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid. Dit betekent dat je niet snel een nieuwe tang hoeft aan te schaffen en dat deze tang een vaste waarde in je gereedschapskist zal worden. De handgrepen zijn zo ontworpen dat ze een comfortabele grip bieden, wat essentieel is voor het uitvoeren van nauwkeurige knipwerkzaamheden.

   Deze tang is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook veilig. De Brüder Mannesmann 1070-2 is een onmisbaar stuk gereedschap voor de professional die op zoek is naar kwaliteit en precisie. Met deze kopkniptang ben je verzekerd van een strak resultaat, elke keer weer.

   EAN

   4003315078234

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is