usp1
usp2
usp3

  Zijkniptang

  (109)

  Waterpomptang

  (68)

  Borgveertang

  (60)

  Combinatietang

  (49)

  Overige tangen

  (36)

  Griptang

  (33)

  Striptang

  (33)

  Moniertang

  (32)

  Platbektang

  (32)

  Kabelschaar

  (31)

  Tangenset

  (30)

  Telefoontang

  (30)

  Kniptang

  (29)

  Bekpijptang

  (22)

  Krimptang

  (18)

  Sleuteltang

  (18)

  Punttang

  (16)

  Rondbektang

  (13)

  Nijptang

  (12)

  Popnageltang

  (10)

  Adereindhulstang

  (9)

  Installatietang

  (9)

  Bandentang

  (5)

  Gaatjestang

  (3)

Prijs

Tang

Een tang is een onmisbaar stuk gereedschap dat zijn weg vindt in bijna elke gereedschapskist. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, een tang komt altijd van pas. Van het vastgrijpen en vasthouden van objecten tot het knippen en draaien van draden, de toepassingen zijn eindeloos. Laten we dieper ingaan op wat een tang zo essentieel maakt.

De tang: een gereedschap met vele gezichten

Een tang is er in verschillende soorten en maten, elk met zijn unieke functie. Van combinatietangen tot kniptangen en waterpomptangen, de diversiteit is indrukwekkend. Wat alle tangen gemeen hebben, is hun hefboomwerking die het mogelijk maakt om met minimale inspanning maximale kracht uit te oefenen. Dit handige stuk gereedschap is vaak gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een comfortabele grip. En heb je ooit gehoord dat de oudste tang ter wereld dateert uit het oude Mesopotamië? Dit tijdloze gereedschap heeft de tand des tijds doorstaan!

Hoe gebruik je een tang? De juiste tang voor de juiste klus

Het gebruik van een tang hangt sterk af van het type en de taak die je wilt uitvoeren. Een combinatietang is ideaal voor het vastgrijpen en knippen, terwijl een waterpomptang perfect is voor loodgieterswerk. Het kiezen van de juiste tang voor je klus zorgt voor efficiëntie en voorkomt beschadigingen. Zorg altijd voor de juiste maat en controleer de staat van de tang voor gebruik om veilig te kunnen werken.

Vind jouw perfecte tang bij Gereedschapcentrum

Op zoek naar de perfecte tang voor jouw gereedschapskist? Bij Gereedschapcentrum bieden we een groot online assortiment van tangen in alle soorten en maten. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe aanwinst, en onze scherpe online prijzen maken het kopen van een tang bij Gereedschapcentrum een slimme keuze. Dankzij onze eigen voorraad is jouw tang direct leverbaar. Kies voor kwaliteit, service en expertise bij Gereedschapcentrum en ontdek de veelzijdigheid van dit klassieke gereedschap.

706 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 30