usp1
usp2
usp3

Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu Haakse Slijper body - 125mm

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu Haakse Slijper body - 125mm
Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu Haakse Slijper body - 125mm
Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu Haakse Slijper body - 125mm
Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu Haakse Slijper body - 125mm
Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu Haakse Slijper body - 125mm
adviesprijs
119,00
88,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Einhell AXXIO 18/125 Accu haakse slijper - Jouw veelzijdige partner
      Stel je voor dat je in het bezit komt van een haakse slijper die niet alleen veelzijdig en krachtig is, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig. De Einhell AXXIO Solo 18V Li-Ion accu haakse slijper, met een schijfdiameter van 125 mm, is zo'n revolutionaire tool die al je verwachtingen overtreft. Onderdeel van het Power X-Change accu platform, maakt deze slijper het mogelijk om met één accu een wijd scala aan gereedschappen te gebruiken, waardoor je flexibel en efficiënt te werk kunt gaan zonder steeds van accu te wisselen. De geavanceerde Li-ion batterijtechnologie staat garant voor een langdurige werktijd en de 18 Volt spanning levert de benodigde kracht voor zelfs de meest veeleisende klussen. Met een toerental van 8.500 omwentelingen per minuut en een asgat van 22,23 mm, biedt de AXXIO de precisie en het vermogen die je nodig hebt voor snijden, slijpen en zagen, terwijl de koolborstelloze motor zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

      Veilig en duurzaam klussen met de Einhell AXXIO
      Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, zeker bij het gebruik van krachtig gereedschap zoals de Einhell AXXIO 18V Li-Ion accu haakse slijper. Dit model is uitgerust met allerlei veiligheidsfuncties zoals een zachte start, herstartbescherming, en overbelastingsbeveiliging om ervoor te zorgen dat je altijd veilig aan je projecten kunt werken. Het slanke ontwerp, voorzien van softgrip en een flexibel instelbare extra handgreep, zorgt ervoor dat je comfortabel aan lange sessies kunt werken zonder vermoeidheid. De sleutel voor het wisselen van slijpschijf is handig opgeborgen in de extra handgreep, zodat je altijd efficiënt en zonder onderbrekingen kunt werken. Deze betrouwbaarheid, gecombineerd met de duurzame prestaties van de koolborstelloze motor, maakt de AXXIO een onmisbare tool in elke gereedschapcollectie.

      Ontdek het gemak van online bestellen met topvoordelen
      Door te kiezen voor dit product bij onze online webshop, kies je niet alleen voor een hoogstaand stuk gereedschap, maar ook voor de vele voordelen die ons platform te bieden heeft. Met een groots assortiment aan topmerken heb je altijd genoeg keuze om je gereedschapskist volledig uit te rusten. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd waar voor je geld krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit. Plus, dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aanwinst. Onze vriendelijke klantenservice staat bovendien altijd klaar om je van gratis advies te voorzien, zodat je elk klusproject met vertrouwen en de juiste tools kunt starten én afronden. Wacht niet langer en til je kluservaring naar een hoger niveau met de Einhell AXXIO 18V Li-Ion accu haakse slijper en de ongeëvenaarde service van onze online webshop.

      Asgat meting

      22.23 mm

      Type schakelaar

      Duimschakelaar

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Toerental onbelast

      8500 rpm

      Softstart

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Toerental onbelast, bereik

      0-8500

      Softgrip

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Aansluiting

      M14

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      33 mm

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4006825630558

      1x Einhell AXXIO 18/125 Accu Haakse slijper
      1x Sleutel
      1x Extra handgreep

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster