usp1
usp2
usp3

Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp body

Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp body
Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp body
Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp body
Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp body
Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp body
33,19

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Einhell 4514110 Accu lamp - Licht in het donker
      Ontdek de kracht van de Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp, een onmisbaar stuk gereedschap dat elke duisternis moeiteloos verslaat. Als lid van de befaamde Power X-Change familie biedt deze lamp je de vrijheid die je nodig hebt voor al je projecten; van de kleinste klus in huis tot de grote avonturen buiten. Met drie high-performance LED-lampen levert deze lamp een extreme helderheid van 270 lumen, krachtig genoeg om elk hoekje verlicht te krijgen. En hoewel de lichtsterkte niet instelbaar is, zorgt de optie voor het aanpassen van de lichtstraal ervoor dat je altijd de perfecte focus hebt, waar je het ook voor nodig hebt. De verstelbare houder en de handige draaggreep, samen met de stabiele behuizing die is voorzien van soft grip, maken deze lamp buitengewoon gebruiksvriendelijk en betrouwbaar voor elke situatie. Met een accu van 18 Volt uit het Power X-Change assortiment, ben je verzekerd van langdurig gebruik zonder constant naar een stopcontact te moeten zoeken. Dit maakt de Einhell TE-CL 18 Li SOLO niet alleen een lichtpunt in donkere tijden, maar ook een ware compagnon voor al je verlichtingsbehoeftes.

      Zekerheid en duurzaamheid in elke setting
      Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de lamp bestand is tegen de elementen. Of je nu binnen aan het werk bent of je bevindt je midden in een nachtelijk avontuur buitenshuis, deze lamp blijft betrouwbaar presteren. Dankzij de kwalitatieve LED technologie, gecombineerd met een efficiënte 18V accu, kun je rekenen op langdurige verlichting zonder dat dit ten koste gaat van de prestatie. Dit betekent minder vaak opladen en meer tijd om te concentreren op de klus. Daarnaast draagt het gebruik van LED-verlichting bij aan een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk. Je investeert dus niet alleen in een betrouwbare lichtbron, maar ook in de toekomst van onze planeet.

      De voordelen van kiezen voor onze expertise
      Door te kiezen voor de Einhell TE-CL 18 Li SOLO 18V Li-Ion Accu Lamp via onze webshop, profiteer je van ongeëvenaarde voordelen. Niet alleen ben je verzekerd van snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met je projecten, maar je hebt ook toegang tot ons uitgebreide assortiment. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden deze topgereedschappen aan tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service draagt bij aan een naadloze winkelervaring van begin tot eind. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, in onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je gereedschapskist uit te breiden. Kies voor de Einhell TE-CL 18 Li SOLO en ervaar het zelf: topkwaliteit gereedschap, uitmuntende service en dat alles met maar een paar muisklikken binnen handbereik.

      Body/set

      Body

      Lichtsterkte instelbaar

      Nee

      Lichtopbrengst

      270 lm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Aantal standen

      3

      EAN

      4006825600032

      1x Einhell 4514110 Lamp
      1x Handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.