usp1
usp2
usp3

Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger - 2200W

Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger - 2200W
Korting
183,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM Force 2201 IND Hogedrukreiniger: Kracht en gemak in één
      Zoek je naar een manier om de buitenkant van je huis of je tuin grondig te reinigen zonder daarbij veel moeite te hoeven doen? Ontmoet dan de Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2200 Watt, is deze hogedrukreiniger jouw ideale partner voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Of het nu gaat om terrassen, voertuigen of tuinmeubilair, met 384 liter water per uur wordt alles weer blinkend schoon. Deze hogedrukreiniger is niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig dankzij de bijgeleverde terrasreiniger, vlakstraalnozzle en roterende vuilfrees. Bovendien is hij voorzien van een handige trolley en haspel, waardoor je hem eenvoudig verplaatst en de slang netjes opbergt. En met de shampoovoorziening til je de reiniging naar een hoger niveau voor een extra schoon resultaat. Kortom, de Force 2201 IND is ontworpen om zonder moeite te zorgen voor een onberispelijk schoon domein.

      Veilig en duurzaam schoonmaken met zekerheid
      Bij de ontwikkeling van de Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger is niet alleen gedacht aan kracht en efficiëntie, maar ook aan veiligheid en duurzaamheid. Met een maximale toevoertemperatuur van 40 Celsius en een normaal geluidsniveau (60 dB of meer), garandeert deze hogedrukreiniger dat je jouw reinigingstaken op een comfortabel en verantwoord niveau kunt uitvoeren. Daarbij werkt de hogedrukreiniger op netstroom, wat zorgt voor een constant vermogen zonder de uitstoot van schadelijke stoffen. Ook de mogelijkheid om reinigingsmiddelen te gebruiken, draagt bij aan een effectieve en tegelijkertijd milieuvriendelijke manier van schoonmaken. Zo biedt de Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger niet alleen een schoon resultaat, maar ook de zekerheid dat je op een veilige en duurzame manier te werk gaat.

      Shop slim, schoon en snel
      Wanneer je besluit om de Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger aan te schaffen, kies je niet alleen voor een hoogwaardig reinigingsapparaat, maar ook voor de vele voordelen van bestellen via onze webshop. Met scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je altijd de beste deal hebt. En dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. We begrijpen dat een groot assortiment belangrijk is om de juiste keuze te kunnen maken, daarom bieden wij naast deze hogedrukreiniger een brede selectie aan gereedschap en accessoires. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen bij eventuele vragen. Door voor ons te kiezen, profiteer je dus niet alleen van de kracht en veelzijdigheid van de Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger, maar ook van de gemakken die onze webshop te bieden heeft.

      Maximale druk bar

      160 Bar

      Werkt op

      Netstroom

      Reinigingsmiddelen toevoer

      Ja

      Maximaal toevoertemperatuur

      40 °C

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Inclusief wielen

      Ja

      EAN

      8713415135695

      1x Eurom Force 2201 IND Hogedrukreiniger
      1x Eurom Punt-/vlakstraalnozzle1X Eurom Roterende vuilfrees
      1X Eurom Shampootank
      1X Eurom Terrasreiniger

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.