usp1
usp2
usp3

Festool HS 105/1 BI/5 Decoupeerzaagblad - Metaal - 105mm (5st)

Festool HS 105/1 BI/5 Decoupeerzaagblad - Metaal - 105mm (5st)
adviesprijs
30,00
25,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Festool Decoupeerzaagblad voor metaal - nauwkeurig en duurzaam

   Als je op zoek bent naar een betrouwbaar decoupeerzaagblad voor jouw metaalbewerkingsprojecten, dan biedt Festool met haar decoupeerzaagblad een uitstekende keuze. Dit zaagblad is speciaal ontworpen om door metaal te snijden, waarbij het zowel de precisie als de levensduur van het blad benadrukt. Met een lengte van 105 millimeter heb je een zaagblad dat lang genoeg is voor diverse snijtaken, terwijl het compact genoeg blijft om nauwkeurig te kunnen werken.

   Je ontvangt een set van 5 zaagbladen, zodat je altijd een reservezaagblad bij de hand hebt wanneer je aan het werk bent. Dit is vooral handig bij grotere projecten of wanneer een blad slijtage vertoont en je snel wilt doorwerken. De zaagbladen zijn exclusief ontworpen voor het snijden van metaal, wat betekent dat ze de juiste eigenschappen hebben om door dit harde materiaal te komen zonder snel bot te worden of te breken.

   Kies voor Festool decoupeerzaagbladen om jouw metaalbewerking naar een hoger niveau te tillen met gereedschap dat ontworpen is voor de professional die waarde hecht aan kwaliteit en efficiëntie.

   Aantal stuks in set

   5-delig

   Geschikt voor materiaal

   Metaal

   Aantal stuks

   5

   Lengte (Product)

   105 mm

   EAN

   4014549330746

   5x Festool 204272 Decoupeerzaagblad

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.