usp1
usp2
usp3

Festool TX 30-50 CENTRO/2 Bit - TX30 - 50mm (2st)

Festool TX 30-50 CENTRO/2 Bit - TX30 - 50mm (2st)-image
Outlet
19,89

Direct Leverbaar

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Festool BIT TX 30-50 CENTRO/2 - Onmisbare partner voor nauwkeurig schroefwerk

      Als je professioneel bezig bent met meubel- en keukenmontage, het monteren van beslagen, achterwanden, plinten, deuren en vensters, dan weet je hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je gereedschap. De Festool BIT TX 30-50 CENTRO/2 is ontworpen om je in al deze toepassingen te ondersteunen, en is ook perfect voor schroefwerkzaamheden in hout, metaal en kunststof. Of je nu omheiningen, pergola’s, carports, afdaken bouwt, of bezig bent met het maken van houten onderconstructies, deze bit staat voor je klaar.

      Speciaal ontworpen voor alle Festool accuschroefboormachines met CENTROTEC-aansluiting, biedt deze bit een optimale krachtoverbrenging en een lange levensduur. De bit komt in een handige blister-verpakking, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen naar verschillende klussen.

      Als onderdeel van Festool's service all-inclusive, kun je met deze bit rekenen op een nieuw niveau van ervaring en ondersteuning, vast verbonden aan elk Festool-gereedschap. De bit heeft een TX 30-aandrijving en een lengte van 50 millimeter, wat hem de ideale maat maakt voor de meest voorkomende schroeftaken.

      Festool, de fabrikant van deze kwaliteitsbit, staat bekend om hun hoge standaarden en betrouwbaarheid. De BIT TX 30-50 CENTRO/2 is hier geen uitzondering op en is een essentieel onderdeel van je gereedschapskist. Met een gewicht van slechts 320 kilogram is het een lichtgewicht toevoeging die een zware impact zal hebben op de efficiëntie van je werk.

      Kies voor de Festool BIT TX 30-50 CENTRO/2 en ervaar het verschil in precisie en duurzaamheid bij al je montagewerkzaamheden.

      Aandrijving

      TX30

      Maat torx

      T30

      Lengte bit

      50 mm

      Soort bit

      TX

      Aantal stuks in set

      1-25

      Maat bit

      TX30

      EAN

      4014549351864

      Artikelnummer

      323767

      Lengte (Product)

      50 mm

      2x Festool TX 30-50 Bit

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.