usp1
usp2
usp3

HiKOKI DH3628DAWVZ 36V Li-ion accu SDS-Plus Combihamer set (2x 4.0Ah accu) in HSC - 3-2J

-image
767,29

Verwachte leverdatum

26-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met jouw nieuwe klusmaatje: de HiKOKI DH3628DAWVZ Accu combihamer
   Stel je voor, een gereedschap dat kracht koppelt aan finesse en jouw kluservaring naar een heel nieuw niveau tilt. Dat is precies wat de HiKOKI DH3628DAWVZ 36V Li-ion accu SDS-Plus Combihamer set voor jou in petto heeft. Met een amperage van 8 Ampère uur en gevoed door twee krachtige 4.0Ah accu's, garandeert deze combihamer een lange gebruikstijd zonder in te boeten aan prestaties. Behorend tot het MULTI-VOLT platform van HiKOKI, biedt deze krachtpatser je de flexibiliteit om te werken met zowel 18 Volt als 36 Volt, afhankelijk van de behoefte van de klus. De SDS-Plus aansluiting maakt het bevestigen van accessoires kinderspel, terwijl het complete pakket – inclusief accu's, snellader, zijhandgreep, diepteaanslag en stevige systeemkoffer HSC II – jou alles biedt om direct aan de slag te gaan. Of het nu gaat om boren in beton of het beitelen van oude tegels, deze combihamer is jouw betrouwbare metgezel.

   Zekerheid en duurzaamheid in elk project
   Elke keer wanneer je de HiKOKI DH3628DAWVZ Accu combihamer ter hand neemt, ben je verzekerd van een veilige en duurzame werkervaring. Deze machine is niet alleen een toonbeeld van HiKOKI's innovatieve ontwerpfilosofie, maar heeft ook slimme features die jouw kluswerkzaamheden veiliger en aangenamer maken. Dankzij de Reactive Force Control (RFC) technologie stopt de motor automatisch wanneer de boor onverwachts vastloopt, zo vermijd je ongewenste verrassingen. Met de User Vibration Protection (UVP) werk je ook bij langdurige projecten comfortabel, door de trillingsniveaus tot een minimum te reduceren. Betrouwbaar en gebouwd met aandacht voor jouw veiligheid, dit gereedschap stelt je in staat om iedere klus met vertrouwen tegemoet te treden.

   Scoor jouw HiKOKI DH3628DAWVZ met een glimlach
   Een slimme keuze maken was nog nooit zo eenvoudig. Met onze snelle levering en scherpe prijzen ben je slechts enkele klikken verwijderd van het in huis halen van de HiKOKI DH3628DAWVZ 36V Li-ion accu SDS-Plus Combihamer set. Wij begrijpen dat wachten geen optie is als je eenmaal klaar bent voor je volgende project. Daarom zorgen wij ervoor dat je jouw nieuwe combihamer snel en zonder gedoe ontvangt. Onze vriendelijke service gaat hand in hand met onze passie voor gereedschap, waardoor je niet alleen investeert in een hoogwaardig product, maar ook in een ervaring die net zo bevredigend is als het voltooien van je klusprojecten. Stap in de wereld van kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Welkom bij jouw nieuwe startpunt voor alles wat met klussen te maken heeft. Met de HiKOKI DH3628DAWVZ in de hand, ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan, elke keer weer.

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Voltage

   36

   Aansluiting

   SDS-Plus

   Type boorkop

   SDS-Plus

   Slagkracht

   3.2 J

   EAN

   4966376405626

   Artikelnummer

   375461

   2 MV B accu's, 1 snellader, 1 zijhandgreep, 1 diepteaanslag, 1 HSC II

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.