usp1
usp2
usp3

HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper - 2000W - 230mm

HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper - 2000W - 230mm-image
105,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de krachtige HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper
   Sta je op het punt om te kiezen voor pure kracht en solide duurzaamheid? Dan zit je helemaal goed met de HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper. Deze krachtpatser, met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2000 Watt en een schijf diameter van 230 millimeter, is jouw ideale partner voor alle slijpklussen. Met een toerental van 6600 omwentelingen per minuut laat deze slijper je niet in de steek, zelfs niet bij de meest intensieve slijpwerkzaamheden. De G23STWAZ is niet alleen gemaakt voor kracht; de slanke vorm, uitgerust met een comfortabele soft grip en een veiligheidsschakelaar met dodemansknop, garanderen zowel comfort als veiligheid tijdens het gebruik. De duurzame constructie beschermt tegen overbelasting en het verbeterde koelmechanisme verlengt de levensduur van deze slijper. HiKOKI legt de lat hoog met de G23STWAZ Haakse slijper, ontworpen voor lange, efficiënte werkuren zonder in te leveren op comfort of veiligheid.

   Zorgeloos slijpen met oog voor veiligheid
   Bij dit powerhouse is over elk detail nagedacht, zodat jij zorgeloos kunt slijpen. De HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper belooft niet alleen prestaties van topniveau, maar stelt ook jouw veiligheid en gebruiksgemak voorop. Het beschikt over een dodemansschakelaar die de slijper onmiddellijk uitschakelt als je de grip verliest, waardoor ongelukken worden voorkomen. Dankzij de ergonomische greepschakelaar blijf je volledige controle houden tijdens het slijpen. Duurzaamheid is een ander sterk punt van deze machine. De zeer vlakke kop en het lage geluidsniveau dragen bij aan een aangename werkomgeving, terwijl de solide constructie ervoor zorgt dat de slijper zelfs onder zware belasting blijft presteren. De HiKOKI G23STWAZ wordt jouw betrouwbare compagnon voor al jouw slijpwerk, vervaardigd met oog voor detail en ontworpen voor veiligheid en duurzaam presteren.

   Ontdek het gemak van bestellen bij ons
   Waarom zou je kiezen voor de HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper bij ons? Simpel: niet alleen bieden we je een ongeëvenaard assortiment aan topgereedschap, maar ook de service is helemaal gericht op jou. Met ons zit je niet dagenlang te wachten op je gear; reken maar op een snelle levering die je direct aan de slag laat gaan. En natuurlijk, de prijs – die is net zo scherp als het slijpwerk dat je met deze HiKOKI gaat verrichten. Da's niet alleen makkelijk kiezen, het is vooral slim kiezen. Gereedschap nodig? Scherpe prijzen, een assortiment waar je u tegen zegt (ook al zeggen we je) en een service waar je blij van wordt. Klinkt goed, toch? Pak die HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper mee en ervaar zelf het gemak en de topkwaliteit die wij leveren.

   Werkt op

   Netstroom

   Type schakelaar

   Greepschakelaar

   Dodemansschakelaar

   Ja

   Toerental onbelast, bereik

   0-6600

   Opgenomen vermogen

   2000 W

   Aansluiting

   M14

   Toerental onbelast

   6600 rpm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4966376276752

   Artikelnummer

   215441

   Lengte (Product)

   469 mm

   Gewicht (Product)

   5 kg

   1x HiKOKI G23STWAZ Haakse slijper
   1x Sleutel
   1x Zijhandgreep

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.