usp1
usp2
usp3

Knipex 6401115 Voorsnijtang - Elektronica - 115mm

Knipex 6401115 Voorsnijtang - Elektronica - 115mm
adviesprijs
45,00
35,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Knipex 6401115: Een Meesterwerk van Precisie en Duurzaamheid

   In de wereld van fijnmechanica en elektronica is precisie van het grootste belang. De Knipex 6401115 precisietang is ontworpen om aan deze eisen te voldoen, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor professionals die streven naar perfectie in hun werk. Deze tang combineert hoogwaardige materialen met een slim ontwerp, wat resulteert in een ongeëvenaarde prestatie en betrouwbaarheid.


   Het hart van de Knipex 6401115 ligt in zijn doorgestoken precisiescharnier. Dit scharnier garandeert een gelijkmatige en soepele beweging, waardoor de gebruiker uiterst nauwkeurig kan werken, zelfs in de meest delicate situaties. Of u nu bezig bent met complexe elektronische apparatuur of fijnmechanische onderdelen, deze tang biedt de precisie die u nodig heeft.


   Een van de unieke eigenschappen van de Knipex 6401115 is de dubbele veer. Deze veer zorgt ervoor dat de tang gemakkelijk en gelijkmatig opent, wat bijdraagt aan een comfortabele en vermoeidheidsvrije werkervaring. Dit is vooral belangrijk bij langdurig gebruik, waarbij de constante spanning op de handen en polsen tot vermoeidheid kan leiden. Met de Knipex 6401115 blijft uw efficiëntie en comfort behouden, zelfs tijdens lange werksessies.


   Wat betreft de afwerking, de Knipex 6401115 schittert letterlijk. De optie van spiegelpolijsting, in combinatie met een fijne oliefilm, biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk, maar ook praktische voordelen. Deze afwerking beschermt de tang tegen roest, wat de levensduur aanzienlijk verlengt. Bovendien elimineert het ontwerp het risico van storingen in het schakelcircuit veroorzaakt door wegspringende chroomsplinters - een cruciaal detail voor elektronicatechnici.


   De hardheid van de snijkanten, die minimaal 56 HRC bedraagt, spreekt voor de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt is in deze tang. Gemaakt van speciaal gereedschapsstaal dat in olie is gehard en getemperd, belooft de Knipex 6401115 niet alleen een hoge snijprecisie, maar ook een lange levensduur. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat de tang een betrouwbare metgezel is in uw gereedschapskist.


   Met een formaat van 115 mm is de Knipex Voorsnijtang met facet niet alleen gemakkelijk te hanteren, maar ook perfect voor werkzaamheden waarbij ruimte beperkt is. Deze compactheid maakt het mogelijk om te werken in krappe ruimtes zonder in te leveren op functionaliteit of comfort.


   Als professional in de elektronica of fijnmechanica weet u dat de juiste gereedschappen het verschil kunnen maken. De Knipex 6401115 combineert precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een essentieel onderdeel is van uw toolkit. Investeer in een gereedschap dat niet alleen voldoet aan uw huidige eisen, maar ook klaar is voor de uitdagingen van morgen.   Type tang

   Spiegelgepolijst

   Hoogte (Product)

   13 mm

   Materiaal handvat

   Kunststof

   Breedte (Product)

   63 mm

   Lengte (Product)

   120 mm

   Gewicht (Product)

   55 g

   EAN

   4003773017745

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.