usp1
usp2
usp3

Mafell P1 cc Decoupeerzaag - 900W - T-greep - variabel - in T-MAX

Mafell P1 cc Decoupeerzaag - 900W - T-greep - variabel - in T-MAX
635,25

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Mafell P1-CC Decoupeerzaag: Kracht en precisie in één
      Stel je voor: je bent druk bezig met een project en zoekt naar dat ene stuk gereedschap waarmee je snel, nauwkeurig en zonder moeite door materialen zaagt. Maak kennis met de Mafell P1 cc Decoupeerzaag - je nieuwe beste vriend op het gebied van snijgereedschap. Deze decoupeerzaag, met een formidable 900 Watt Cuprex-motor, belooft niet alleen kracht, maar zet de standaard voor precisie met het innovatieve CUnex zaagblad. Vergeet de frustraties van een wiebelend zaagblad; dankzij de slimme CUmax zaagklemming zit elk zaagblad rotsvast. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de speciaal ontwikkelde verstelbare voetplaat (optioneel verkrijgbaar) je de stabiliteit die je nodig hebt voor perfecte zaagsneden, elke keer weer. Met een onbelast toerental van 3000 omwentelingen per minuut en een slaglengte van 26, sta je krachtig en gecontroleerd in elke zaagklus. Geleverd in een handige T-Max koffer, is deze 900W paradepaardje klaar om elke uitdaging aan te gaan.

      Zaag veilig en sta vast
      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand met de Mafell P1 cc Decoupeerzaag. De ingenieuze CUmax zaagklemming zorgt ervoor dat je zaagblad nooit meer onverwachts losschiet, wat zorgt voor een veiligere werkomgeving. Maar er is meer: deze decoupeerzaag is ontworpen voor jarenlang betrouwbaar gebruik. De krachtige elektromotor, goed voor 900 Watt aan afgegeven vermogen, en het feit dat de zaag op accu werkt, geven je de bewegingsvrijheid en de zekerheid die je nodig hebt voor zowel kleine precisieklusjes als grote zaagopdrachten. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze decoupeerzaag belooft precisie en betrouwbaarheid, zaagsnede na zaagsnede.

      Haal 'm snel in huis: Jouw voordelen bij ons
      Het moment is daar: je bent klaar om de Mafell P1 cc Decoupeerzaag aan jouw gereedschapscollectie toe te voegen. En waar anders dan bij onze webshop, waar je profiteert van niet alleen een groot assortiment aan topgereedschap, maar ook van scherpe prijzen en een service die net zo betrouwbaar is als de Mafell P1 cc zelf? Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Plus, onze vriendelijke service staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste keuze te maken. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en de zekerheid van bestellen bij ons; jouw projecten wachten op de precisie en kracht van de Mafell P1 cc Decoupeerzaag.

      Verpakt in

      Koffer

      Aantal slagen

      800 rpm

      Slaglengte

      26 mm

      Toerental onbelast

      3000 rpm

      Opgenomen vermogen

      900 W

      Afgegeven vermogen maximaal

      900 W

      Werkt op

      Accu

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4032689172767

      Artikelnummer

      396534

      Gewicht (Product)

      2.5 kg

      1x Mafell P1 cc Decoupeerzaag 
      3x Decoupeerzaagbladen CUnex W1, W2, W+P21
      1x Parallelaanslag P1-PA
      1x Voetplaat
      1x Afzuigaansluiting P1-AS
      1x Spangeleiding P1-SA
      1x Splinterbeveiliging P1-SS
      1x Glijplaat P1-G
      1x Koffer T-MAX

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.