usp1
usp2
usp3

Metabo SSE 18 LTX Compact 18V accu Reciprozaag set in metaBox (2x 4,0Ah LiHD accu)

Metabo SSE 18 LTX Compact 18V accu Reciprozaag set in metaBox (2x 4,0Ah LiHD accu)
adviesprijs
470,00
315,49

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo 602266800 Accu reciprozaag
      Ben jij klaar om jouw klusprojecten naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Metabo SSE 18 LTX Compact - een robuuste 18V accu Reciprozaag set die alles aankan wat je op zijn pad gooit. Met een amperage van 4 en twee meegeleverde 4 ampère-uur LiHD accu's levert dit monster non-stop kracht en uithoudingsvermogen. Het vormt deel van het CAS-accu platform en draait op betrouwbare Li-Ion batterijtechnologie, verzekerd van lange werksessies zonder vermogensverlies. Ondanks dat het geen koolborstelloze motor heeft, compenseert de Metabo SSE 18 LTX Compact met een indrukwekkende 3100 omwentelingen per minuut en een slaglengte van 13 millimeter. Verpakt in een handige metaBox, is dit dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar mobiliteit zonder in te leveren op vermogen. Fabrikant Metabo garandeert met modelcode 602266800 en de naam Metabo SSE 18 LTX Compact 18V een topproduct in de categorie reciprozaag, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

      Tuig van de richel, maar dan veilig en duurzaam
      Het gebruik van krachtig gereedschap zoals de Metabo SSE 18 LTX Compact brengt ongekende mogelijkheden met zich mee, maar vraagt ook om een verantwoordelijke benadering. Met deze reciprozaag ben je niet alleen verzekerd van een stevig stuk gereedschap; je werkt ook veilig en duurzaam. De krachtige dubbele 4,0Ah LiHD accu biedt je de vrijheid om langdurig te werken zonder onderbrekingen en de betrouwbaarheid om iedere klus klare klaren. Een veilige werkomgeving wordt gewaarborgd door de doordachte constructie en het design van deze zaag, waarbij veiligheidsnormen hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid is niet alleen terug te vinden in de lange levensduur van de accu's en het gereedschap zelf, maar ook in de keuze voor het CAS-accu platform, waardoor je dit gereedschap kunt combineren met accu's van andere merken binnen hetzelfde platform. Metabo zorgt er met deze configuratie voor dat jij, als gebruiker, altijd de klus kunt klaren, veilig en efficiënt.

      Waarom jij jouw nieuwe zaagmaatje hier scoort
      Scoor jouw nieuwe Metabo SSE 18 LTX Compact bij ons en ervaar niet alleen de kracht van deze fenomenale reciprozaag, maar ook het gemak van bestellen bij een webshop waar jouw behoeften voorop staan. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe gereedschap in no-time in huis, klaar om te starten aan dat project waar je al zo lang naar uitkijkt. Wij begrijpen de urgentie van jouw projecten en zorgen ervoor dat je niet langer hoeft te wachten dan nodig. Bovendien profiteer je van ons groot assortiment, waardoor je voor elke klus wel iets vindt in onze webshop. Of je nou een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben het gereedschap dat jij zoekt, tegen scherpe prijzen. En mocht je vragen hebben, staat onze vriendelijke en deskundige medewerkers altijd klaar om je te helpen. Wacht niet langer en maak vandaag nog jouw gereedschapscollectie compleet met de Metabo SSE 18 LTX Compact.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aantal slagen

      3100 rpm

      Amperage

      4

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Hoogte (Product)

      18 cm

      Koolborstelloos

      Nee

      Slaglengte

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Is het een set?

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Breedte (Product)

      8.6 cm

      Voltage

      18

      EAN

      4007430334855

      Artikelnummer

      196278

      1x Metabo 602266800 reciprozaag
      2x LiHD accu-packs (18 V/4,0 Ah)
      1x Lader ASC 30-36 V AIR COOLED
      1x Koffer

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.