usp1
usp2
usp3

Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart - dodemansschakelaar

Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper - 2600W - 230mm - Softstart - dodemansschakelaar-image
adviesprijs
415,00
381,89

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper
   Als je op zoek bent naar gereedschap dat zowel krachtig als betrouwbaar is, dan is de Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper jouw perfecte match. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2600 Watt en een schijfdiameter van 230 millimeter, ben je klaar voor vrijwel elke klus. De Metabo Marathon-motor, met gepatenteerde stofbescherming, zorgt voor een lange levensduur. Extra's zoals de Metabo Quick voor gereedschapsloze schijfwissel, de verstelbare beschermkap zonder gereedschap en de drievoudig monteerbare extra handgreep, benadrukken de gebruikersvriendelijkheid en veelzijdigheid van deze haakse slijper. De asgat van 22,23 millimeter en aansluiting M14 garanderen een makkelijke bevestiging van slijpschijven, terwijl de robuuste bouw en de diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals de dodemansschakelaar, elektronische veiligheidsuitschakeling en herstartbeveiliging, veilig werken vooropstellen. Met een onbelast toerental van 6600 omwentelingen per minuut scheert dit apparaat door materialen heen, waarbij de geavanceerde Metabo Marathon-motor zorgt voor een langdurig en betrouwbaar gebruik.

   Veiligheid en duurzaamheid in een robuust design
   Veiligheid staat voorop bij de Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper, zonder daarbij in te leveren op duurzaamheid en comfort. De uitgekiende kenmerken zoals de autobalancer verminderen hand- en armtrillingen drastisch, wat bijdraagt aan een comfortabelere werkervaring en de standtijd van zowel de slijpschijven als de machine zelf verhoogt. Deze haakse slijper is uitgerust met afschakelkoolborstels die de motor beschermen en daarmee de duurzaamheid van het apparaat waarborgen. De draaibare achterhandgreep zorgt voor een betere hanteerbaarheid en veiligheid in elke situatie, terwijl de LED-signalering bij oververhitting of geactiveerde herstartbeveiliging je direct op de hoogte houdt van de staat van je gereedschap. Alle deze aspecten zorgen ervoor dat je met een veilig gevoel aan de slag kunt gaan, wetende dat jouw Metabo haakse slijper ontworpen is om je betrouwbaarheid en veiligheid te leveren bij elke klus.

   Vaart maken met je projecten dankzij snelle levering en scherpe prijzen
   Zodra je de beslissing hebt genomen om de Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper aan te schaffen, wil je natuurlijk niet te lang wachten voordat je aan de slag kunt gaan. Gelukkig, bij onze webshop profiteer je van zowel snelle levering als scherpe prijzen, waardoor je snel en voordelig kunt beginnen met je projecten. Niet alleen bieden wij een groot assortiment aan gereedschap, waardoor je altijd vindt wat je zoekt, maar onze klantenservice staat ook klaar om je met een glimlach verder te helpen bij eventuele vragen. Bestellen bij ons betekent dat je kiest voor een zorgeloze ervaring, waarbij je verzekerd bent van snelheid, kwaliteit, en uitstekende service. Kies voor de Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper en wij zorgen dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt gaan met de kracht en betrouwbaarheid die je van een topgereedschap mag verwachten.

   Asgat meting

   22.23 mm

   Werkt op

   Netstroom

   Type schakelaar

   Greepschakelaar

   Snoerlengte (meting)

   4 m

   Dodemansschakelaar

   Ja

   Schijven diameter

   230

   Toerental onbelast, bereik

   4600-6600

   Opgenomen vermogen

   2600 W

   Variabel toerental

   Nee

   Verpakt in

   Geen

   Aansluiting

   M14

   Toerental onbelast

   6600 rpm

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4007430268358

   Artikelnummer

   81784

   Breedte (Product)

   34.8 cm

   Gewicht (Product)

   6.4 kg

   Hoogte (Product)

   14.9 cm

   1x Metabo WEA 26-230 MVT QUICK Haakse slijper
   1x Beschermkap
   1x Steunflens
   1x M-Quick spanmoer
   1x Handgreep

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.