usp1
usp2
usp3

Metabo WEV 1500-125 Quick RT Haakse slijper in koffer - 125mm - 1500W - variabel

-image
adviesprijs
240,00
209,99

Verwachte leverdatum

01-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van Metabo WEV 1500-125 Quick RT Haakse slijper
   Ben je op zoek naar een haakse slijper die niet alleen krachtig maar ook veelzijdig is? Maak kennis met de Metabo WEV 1500-125 Quick RT, jouw partner voor elke slijpklus. Deze robuuste haakse slijper wordt jouw beste vriend bij intensieve klussen, dankzij de krachtige 1500 Watt motor die overbelastingsweerstand biedt. Voor klussen boven je hoofd of op lastige plekken is de ergonomische soft-handgreep ontworpen om vermoeidheid tegen te gaan. De geavanceerde Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-volle-golf elektronica stelt je in staat de snelheid aan te passen aan het materiaal, terwijl de snelheid onder belasting constant blijft. De Metabo Quick voor gereedschapsloze schijfwissel, een verstelbare beschermkap en elektronische beveiligingen zoals de veiligheidsuitschakeling en herstartbeveiliging, zorgen voor een gebruiksgemak en veiligheid die ongeëvenaard zijn. Door dit alles biedt de Metabo WEV 1500-125 een perfecte combinatie van vermogen, veelzijdigheid en comfort.

   Veilig en duurzaam slijpen zonder zorgen
   Bij zware slijpklussen staat veiligheid voorop. De Metabo WEV 1500-125 Quick RT heeft daarom meerdere ingebouwde functies om jouw veiligheid te garanderen. Een elektronische veiligheidsuitschakeling vermindert de terugslag bij het blokkeren van de schijf - een essentiële eigenschap die de kans op ongelukken drastisch verlaagt. De zachtaanloop beschermt zowel de motor als de gebruiker door het vermogen geleidelijk te verhogen, waardoor onverwachte reacties van de machine worden voorkomen. Dankzij de herstartbeveiliging wordt onbedoeld starten na een stroomonderbreking uitgesloten. Combineer dit met de afschakelkoolborstels die de motor beschermen en je hebt een haakse slijper die niet alleen veilig maar ook duurzaam is, klaar om jou voor lange tijd te dienen in de meest veeleisende omstandigheden.

   Waarom deze haakse slijper bij ons bestellen een slimme keuze is
   Waarom zou je de Metabo WEV 1500-125 Quick RT Haakse slijper bij ons bestellen? Simpel, omdat wij begrijpen wat je nodig hebt. Naast het feit dat je verzekerd bent van een snelle levering, bieden we je ook een groot assortiment aan andere topgereedschappen. En dat allemaal tegen scherpe prijzen zodat je nooit te veel betaalt. Maar het eindigt niet met goede prijzen en een ruim aanbod; onze vriendelijke service maakt het verschil. We staan klaar om te helpen met elk vraagstuk, groot of klein, om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt. Met deze combinatie van snelle service, een uitgebreide selectie en competitieve prijzen, maken wij het makkelijk om te kiezen waar je je volgende haakse slijper koopt.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Type schakelaar

   Greepschakelaar

   Opgenomen vermogen

   1500 W

   Toerental onbelast

   11000 rpm

   Toerental onbelast, bereik

   3500-11000

   Snoerlengte (meting)

   4 m

   Afgegeven vermogen maximaal

   900 W

   Aansluiting

   M14

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4007430297402

   Artikelnummer

   122210

   Gewicht

   2.4 kg

   Breedte

   8.1 cm

   Hoogte

   7.5 cm

   1x Metabo WEV 1500-125 Quick RT Haakse slijper
   1x beschermkap
   1x steunflens
   1x Quick-spanmoer
   1x handgreep
   1x Kunststof Metabo koffer

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.