usp1
usp2
usp3

Milwaukee 49560132 HOLE DOZER™ Bi-metalen gatzaag 57 mm

Milwaukee 49560132 HOLE DOZER™ Bi-metalen gatzaag 57 mm
adviesprijs
26,00
14,29

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Tandmateriaal - Matrix II premium sneldraaistaal is gebruikt voor de tanden van de gatzaag. Matrix II staal bevat 8% kobalt waardoor de tanden de originele hardheid behouden. Zelfs bij hoge temperaturen die voorkomen bij bijvoorbeeld metaalsnijtoepassingen. -Bi-metaalen constructie – kwaliteitsstalen tanden zijn lasergelast op een hooggelegeerde stalen body. Vervolgens zijn de tanden vacuümgehard volgens 65 HRC bij een temperatuur van 600°C om ze een maximale duurzaamheid en levensduur te geven. - Dankzij de hoge slijtagebestendigheid van het Matrix II staal zijn de gatzagen ideaal voor het snijden van lastige en harde materialen zoals roestvrijstaal, maar ook voor zachtere materialen zoals hout.
   _x000D_ Body gatzaag - De 1,27 mm dikke stalen body van de gatzaag is stijf genoeg om z`n vorm te behouden, maar heeft uiteraard ook voldoende ingebouwde elasticiteit.
   _x000D_ Rechtsdraaiende snijhoek voor maximale productiviteit.
   _x000D_ Tandontwerp - Een tandontwerp met 3,5 tanden per inch en een positieve tandhoek van 10° biedt de volgende voordelen: - Snellere en agressievere snede. - Verbeterde warmteafvoer tijdens het zagen zorgt ervoor dat de tanden langer scherp blijven. - Dieper gebogen spaanruimten zorgen voor een efficiëntere spaanafvoer waardoor verstopping en warmteontwikkeling worden voorkomen. - De speciaal gevormde tandhoek heeft minder de neiging om aan dunnere materialen te blijven haken. - Tanden zijn afwisselend/zijdig ingesteld om binding en wrijving te minimaliseren. - Vereist minder voedingsdruk - Dit wordt bereikt door de combinatie van agressieve tandgeometrie en goede spaanafvoer, waardoor minder kracht nodig is tijdens het boren.
   _x000D_ Bodemplaat gatzaag - De bodemplaat van de gatzaag is gemaakt van dik staal. Dit zorgt voor vormvastheid ook na intensief gebruik. - Perfect geproduceerde ronde bodemplaten, belangrijk bij gatzagen met een grote diameter.
   _x000D_ Diagonale sleuven helpen het verwijderen van het geboorde materiaal.
   _x000D_ Toepassingen - Fabricagetechnieken uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen verzekeren een hoge rondloopnauwkeurigheid. Derhalve zijn deze gatzagen geschikt voor zowel hand- als kolomboren (alleen manuele voeding).
   _x000D_ Deze hoogwaardige serie gatzagen is de perfecte oplossing voor het zagen van alle soorten materialen: - Staal tot 1000 N/mm² sterkte - Roestvrij staal en zuurbestendig staal - Non-ferrometalen - Gietijzer - Aluminium - Hout - Vezelplaat met gemiddelde dichtheid (MDF) - Gipskarton - Sandwichmaterialen - PVC.
   _x000D_

   Zaagdiepte

   41 mm

   Geschikt voor materiaal

   Universeel

   EAN

   0045242193196

   Aantal: 1 st

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.