usp1
usp2
usp3

Milwaukee M12 IC-0 12V Li-Ion accu inspectiecamera body

-image
adviesprijs
256,00
236,69

Verwachte leverdatum

09-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Milwaukee 4933431615 Inspectiecamera - Spot elk detail met precisie
   Zie je het al voor je? Een inspectiecamera die geen detail onopgemerkt laat, ongeacht hoe verborgen of moeilijk bereikbaar het ook mag zijn. Met de Milwaukee M12 IC-0 12V Li-Ion accu inspectiecamera heb je precies dat in handen. De kracht van deze camera ligt in de superieure beeldkwaliteit, te danken aan de 9 mm digitale sensor en een indrukwekkende 640 x 480 digitale pixeldichtheid. Alsof dat nog niet genoeg is, verlichten 4 LED-lampjes elke uithoek zonder schaduw of verblinding, zodat jij keer op keer heldere beelden krijgt. En met het roterende scherm dat 270 graden draait, mis je geen enkel perspectief bij je inspecties. De 68,6 mm / 2,7" LCD kleurendisplay toont elk beeld haarscherp. Maar laten we de verbeterde kabel niet vergeten, met zijn aluminium kop en verhoogde flexibiliteit garandeert deze een duurzaamheid en manoeuvreerbaarheid waar je op kunt bouwen. En met de REDLITHIUM™ accutechnologie werk je langer door, efficiënt en zonder de prestaties te verliezen. Completeer dit met een scala aan toebehoren zoals haak, magneet, en spiegel, en je weet dat je elk inspectie- en probleemoplossingsvraagstuk aankunt. Dit alles wordt mogelijk gemaakt binnen het MILWAUKEE® M12™ accusysteem, wat betekent dat je met dezelfde accu's kunt wisselen en werken aan diverse projecten.

   Kijk verder dan het oppervlak - Veilig en duurzaam in elk detail
   Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn sleutelwoorden als het gaat om inspectiecamera’s. En met de Milwaukee M12 IC-0 12V haal je beide in huis. De robuuste aluminium kabelkop is niet alleen gemaakt voor de zware klussen, maar zorgt ook dat je flexibel en eenvoudig elke hoek kan inspecteren. Deze camera is ontworpen om te presteren in de meest veeleisende omgevingen, met een minimale werktemperatuur van maar liefst -20 Celsius. Dus, of je nu werkt aan een ingewikkelde klus binnen of buiten bij extreme temperaturen, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van deze camera. Bovendien zorgt de REDLITHIUM™ accutechnologie voor consistente, niet vervagende prestaties. Deze technologie is een toonbeeld van superieure accuconstructie en elektronica, waardoor je meer werk kunt verzetten per acculevensduur. Kortom, investeer je in deze inspectiecamera, dan investeer je in een tool die je niet in de steek laat.

   Jouw professionele blik, slechts één klik verwijderd
   De keuze voor de Milwaukee M12 IC-0 12V Li-Ion accu inspectiecamera bij onze webshop brengt een wereld van voordelen met zich mee. Allereerst geniet je van onze snelle levering, wat betekent dat jouw professionele blik nagenoeg geen vertraging oploopt. Bovendien, met ons uitgebreide assortiment aan tools en toebehoren, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor al jouw gereedschapsbehoeften. Voeg hier onze scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en je begrijpt waarom zoveel professionals ons keer op keer verkiezen voor hun gereedschap aankopen. Sta je aan de vooravond van een inspectieproject? Gun jezelf het voordeel van topkwaliteit gereedschap dat bij je past en maak het verschil in jouw werk met nauwkeurige, betrouwbare inspecties. Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig en voordelig het is om bij ons te bestellen.

   Voltage

   12

   Verpakt in

   Geen

   EAN

   4002395241774

   Artikelnummer

   76470

   Geen accu's bijgeleverd
   Geen lader bijgeleverd
   Geen kitbox of tas meegeleverd

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.