usp1
usp2
usp3

Nilfisk Core 140-8 PowerControl Hogedrukreiniger incl. accessoires - 1800W - 140bar

Nilfisk Core 140-8 PowerControl Hogedrukreiniger incl. accessoires - 1800W - 140bar-image
adviesprijs
349,00
312,99

Verwachte leverdatum

03-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Maak kennis met de Nilfisk Core 140-8 PowerControl Hogedrukreiniger
   Stel je voor: een hogedrukreiniger die niet alleen krachtig is maar ook nog eens slim in gebruik. Da’s de Nilfisk Core 140-8 PowerControl Hogedrukreiniger. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1800 Watt en een maximale druk van 140 bar, staat deze machine klaar om jouw schoonmaakklussen naar een hoger niveau te tillen. De mogelijkheid om het vermogen te regelen geeft je alle controle in handen: van het voorzichtig reinigen van gevoelige oppervlakken tot het krachtig verwijderen van hardnekkig vuil. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de automatische start/stop-functie die zorgt voor extra gebruiksgemak én energiebesparing. Daarbovenop biedt de meegeleverde 8 meter lange ultraflex slang je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt om rondom schoon te maken, terwijl de geïntegreerde slanghaspel het opbergen een fluitje van een cent maakt. Kortom, met een reinigingscapaciteit van 40 vierkante meter per uur en alle slimme features is de Nilfisk Core 140-8 jouw nieuwe beste vriend voor al je schoonmaakavonturen.

   Zorgeloos schoonmaken met duurzaamheid en veiligheid voorop
   Dit is geen gewone hogedrukreiniger. Nee, de Nilfisk Core 140-8 PowerControl gaat een stap verder. Hij combineert kracht met zorg voor je veiligheid en het milieu. De metalen pomp staat garant voor een lange levensduur, waardoor je niet alleen investeert in een krachtig, maar ook in een duurzaam stuk gereedschap. Bovendien helpt de automatische start/stop-functie om water en energie te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Met de 'Gentle' en 'Rough' nozzles kun je de waterdruk precies afstemmen op wat je nodig hebt, zonder risico op schade. En het gebruiksgemak? Da’s top, dankzij de Click&Clean-aansluiting voor de accessoires en de duidelijke nozzle gebruiksaanduiding op de machine zelf. Dus, of je nu je terras een opfrisbeurt geeft of de auto staat te wassen, de Nilfisk Core 140-8 staat voor je klaar met betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid als kernwaarden.

   Scoren met snelle levering en scherpe prijzen
   We snappen het wel. Je kan niet wachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe Nilfisk Core 140-8 PowerControl Hogedrukreiniger. Daarom zorgen wij voor een snelle levering rechtstreeks naar je deur. Maar dat is niet alles. We staan niet alleen bekend om onze vlotte service, maar ook om onze scherpe prijzen. Hierdoor krijg je niet alleen snel je nieuwe aanwinst in handen; je houdt ook nog eens geld over in je portemonnee voor je volgende project. Bij ons betekent kiezen voor de Nilfisk Core 140-8 PowerControl Hogedrukreiniger dat je kiest voor topprestaties tegen een top prijs. Plus, met onze vriendelijke service en groot assortiment aan accessoires en gereedschap, ben je niet alleen goed bezig met je schoonmaakwerk, maar ook met elke stap van het aankoopproces. Klaar om te schitteren met je schoonmaakskills? Zet die stap, je zal niet teleurgesteld zijn!

   Werkt op

   Netstroom

   Maximale druk bar

   140 Bar

   Doorvoercapaciteit

   474 l/hour

   Snoerlengte

   6

   Lengte slang

   8 m

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Snoerlengte (meting)

   6 m

   Automatisch start/stop systeem

   Ja

   Waterverbruik

   474 l/h

   Regelbaar vermogen

   Ja

   Reinigingscapaciteit

   40 m²

   Inclusief wielen

   Ja

   Opgenomen vermogen

   1800 W

   EAN

   5715492223848

   Artikelnummer

   325955

   Breedte (Product)

   37 cm

   Gewicht (Product)

   9.2 kg

   Hoogte (Product)

   30 cm

   1x Nilfisk Core 140-8 Hogedrukreiniger 
   1x Nilfisk Hogedrukslang 8 meter
   1x Nilfisk Spuitpistool 
   1x Nilfisk Lans
   1x Nilfisk Gentle spuitmond
   1x Nilfisk Rough spuitmond 
   1x Nilfisk Reinigingsmiddelen fles 
   1x Nilfisk Compact terrasreiniger
   1x Nilfisk Platte wasborstel
   1x Nilfisk Gardenakoppeling

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.