usp1
usp2
usp3

Paintura Lucamax 2k nylon verfrol - 7mm - 18cm

Paintura Lucamax 2k nylon verfrol - 7mm - 18cm
5,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Paintura Lucamax verfroller Nylon 2K

   Ben je op zoek naar een betrouwbare verfroller voor jouw klus? De Paintura Lucamax Verfroller Nylon 2K is jouw ideale partner voor het aanbrengen van allerlei 2K verven. Of je nu werkt met Epoxy coatings, Polyurethaan coatings van topmerken zoals Rust-Oleum, Mathys of Sikkens, of alkydverf voor vloeren en wanden, deze verfroller staat voor je klaar.

   Deze verfroller is speciaal ontworpen met een vachtdikte van 7 mm, ook wel bekend als de poolhoogte, en is perfect voor het verwerken van verrolbare 2K vloercoatings en muurverven op gladde ondergronden. Gemaakt van dicht geweven nylon garen, is deze roller buitengewoon sterk en gegarandeerd pluisvrij, waardoor je een strak en egaal resultaat krijgt.

   Je kunt de Paintura Lucamax Verfroller Nylon 2K vinden in breedtes variërend van 10 tot 50 cm, zodat je voor elke klus de juiste maat hebt.

   Een tip van de vakman: wanneer je met 2 componenten coatings werkt, is het belangrijk om na ongeveer 30 minuten een nieuwe roller te gebruiken. De coating kan namelijk uitharden in de roller, wat invloed heeft op het rolpatroon. Zo zorg je ervoor dat je werk er altijd professioneel uitziet.

   Geschikt voor verftype

   Synthetische verf (alkyd)

   Geschikt voor oppervlakte textuur

   Glad

   Werkbreedte

   18 cm

   EAN

   8720572581074

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.