usp1
usp2
usp3

Rust-Oleum Dacfill-Fleece 20 Cm. (2977) 0,9 Kg

Rust-Oleum Dacfill-Fleece 20 Cm. (2977) 0,9 Kg
161,29
146,59

Verwachte leverdatum

25-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Mathys Dacfill Vlies: dakbewapening
   Bij Gereedschapcentrum vind je Mathys Dacfill Vlies, een essentieel product voor het bewapenen van daken. Het is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met Dacfill® of Dacfill® HZ systemen. Dit vlies biedt extra mechanische sterkte, vooral bij daken met een werkende ondergrond.

   Het gebruik van Mathys Dacfill Vlies verbetert niet alleen de mechanische sterkte van je dak, maar draagt ook bij aan een betere waterdichting. Het vlies is een cruciaal onderdeel van garantiesystemen, vooral voor daken met een helling van minder dan 5%. Dit maakt het een ideale keuze voor projecten waar extra stevigheid en waterdichtheid van cruciaal belang zijn.

   Dit product is specifiek ontworpen voor gebruik met Dacfill® systemen, waardoor het een naadloze integratie in je dakbewapeningsprojecten biedt. Voor iedereen die werkt aan het verbeteren van de duurzaamheid en levensduur van hun dak, is Mathys Dacfill Vlies een slimme investering. Zorg voor een sterker en beter beschermde dakconstructie door Mathys Dacfill Vlies toe te voegen aan je materialenlijst, verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.

   EAN

   5413436231064

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.