Paintura Muravlies Renovatievlies glad - 150 g/m² - rol 50 meter x 1 meter breed

★★★★★

5.0 / 5

1 review

placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
placeholder-product-media-alt-text-not-set
69,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Paintura Muravlies renovatievlies glad 150 g/m²: Perfect voor muurversterking
   Paintura Muravlies renovatievlies glad 150 g/m² is de ideale keuze voor het versterken van gestucte muren en het glad maken van wanden die behangklaar zijn opgeleverd. "Behangklaar" betekent dat er kleine oneffenheden in de muur kunnen zijn, maar met dit renovatievlies maak je het oppervlak weer strak en supersterk. Het is voorgepigmenteerd, wat inhoudt dat het al een behandeling met muurverf heeft gehad. Dit zorgt ervoor dat het vlies geen muurverf meer opzuigt wanneer je gaat schilderen.

   Het renovatievlies is naadloos te plakken en kan zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Je kunt het streeploos schilderen met een goede muurverf of latex. De eigenschappen van Paintura Muravlies renovatievlies glad 150 g/m² omvatten klassieke en bewezen kwaliteit, moeilijke brandbaarheid (Euroklasse B-s1, d0), versterking van gladde muren en plafonds, en het voorkomen van haarscheurtjes. Het is zeer stabiel, krimpt of rekt niet en is stootvast. Daarnaast voldoet het aan het A+ label, wat duidt op zeer lage emissie van vluchtige stoffen.

   Bij het aanbrengen breng je eerst Paintura Muracol glasweefsellijm aan op de ondergrond met een vachtroller. Breng het renovatievlies aan en druk het goed in de lijmlaag met een kunststofspatel of gladde rubberen rol. Het overtollige materiaal snijd je af langs plafond, plint of deurstijl. Breng de volgende baan stotend aan voor een foutloze en loodrechte aansluiting. Na het drogen van de lijm (circa 18 uur) werk je het af met een of twee lagen muurverf. De aanbevolen hoeveelheid lijm is ongeveer 250 g/m² en muurverf 350-500 g/m². Let op eventuele productiefouten in het renovatievlies, die zijn gemarkeerd en gecompenseerd met extra materiaal op de rol.

   Paintura Muravlies renovatievlies glad 150 g/m² is nu zeer voordelig verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum. Bestel nu en maak je muren weer strak en sterk!

   Vlampunt

   Geen

   Type kit / lijm

   Renovatievlies

   Breedte (Product)

   1 m

   Lengte (Product)

   50 m

   Gewicht (Product)

   7.5 kg

   EAN

   8720572580978

   Signaalwoord

   Geen

   Waarschuwingen (P-zinnen)

   Geen

  Aanbevolen combinaties

   Reviews

   5.0 / 5

   ★★★★★

   1 review

   • 5 sterren

   • 4 sterren

   • 3 sterren

   • 2 sterren

   • 1 ster

    Leer Fixami beter kennen

    Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

    Meer over ons
    • Tools van topkwaliteit

    • Specialist in online

    • Altijd persoonlijk advies

    • Wat je project ook is