usp1
usp2
usp3

Stiga Combi 43 S H Grasmaaier - 2750W

Stiga Combi 43 S H Grasmaaier - 2750W-image
Stiga Combi 43 S H Grasmaaier - 2750W-image
Stiga Combi 43 S H Grasmaaier - 2750W-image
Stiga Combi 43 S H Grasmaaier - 2750W-image
Stiga Combi 43 S H Grasmaaier - 2750W-image
509,69

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stiga 2L0432038/ST1 Benzine grasmaaier: krachtige partner in gazonverzorging
      Met de Stiga Combi 43 S H Grasmaaier op pad gaat dat grasveld er binnen no-time weer strak bijliggen. Dit stalen ros onder de grasmaaiers, met een krachtbron van 2750 watt, loopt soepel over elk gazon tot 1000 vierkante meter om het een flinke trimbeurt te geven. Wat je ook zoekt in een grasmaaier, de Combi 43 S H heeft het: stevig, door staal geconstrueerd maaidek voor de duurzaamheid, een opvangbak van 60 liter zodat je niet elke vijf minuten hoeft te legen, en een mulchfunctie die je gazon meteen voedt met fijngehakt gras. Met zes eenvoudig aan te passen maaihoogtes zit de perfecte snit voor jouw gazon er zeker tussen. En met een geluidsniveau van maar 94 decibellen is het alsof je gazonnetje fluistert: dankjewel. Klinkt als de ideale zaterdagmiddagbesteding, toch?

      Veilig en duurzaam tuinplezier gegarandeerd
      Veiligheid en duurzaamheid zijn geen loze woorden voor de Stiga Combi 43 S H. Deze grasmaaier combineert een stevige bouw met een slim ontwerp, waardoor het maaien niet alleen veilig, maar ook nog eens bijdraagt aan een gezonder gazon. Die handige mulchfunctie? Levert een dubbele winst op: minder tuinafval en een lekker voedzaam laagje voor je gras. Met een tank van 1 liter benzine kom je ver en beperk je de pitstops, wat zowel je portemonnee als het milieu ten goede komt. Reken maar dat deze Stiga het uithoudt; een betrouwbare partner in tuinonderhoud die staat voor wat 'ie belooft: kwaliteit en duurzaamheid, om nog maar te zwijgen over de wonderschoon afgewerkte gazons die de revue zullen passeren.

      Bestel gemak en pak die voordelen
      Zie je jezelf al heer en meester worden over een florerend gazon? Klik dan snel verder en bestel jouw Stiga Combi 43 S H Grasmaaier bij ons. Behalve een machine die je gazon laat blozen van gezondheid, pak je ook meteen een paar zekerheden mee: razendsnelle levering bijvoorbeeld, zodat je niet langer hoeft te wachten dan nodig is om aan de slag te gaan. Ons assortiment is zo breed dat je altijd wel wat vindt dat bij je past, en onze scherpe prijzen maken die keuze nog net een tikje aangenamer. Trouwens, onze klantenservice staat altijd klaar met een vriendelijk woord en advies op maat, want tuinieren doe je zelf, maar kiezen doe je samen met ons. Laat de buren maar groen zien van jaloezie, terwijl je met de Stiga Combi 43 S H je gazon naar een nieuw niveau tilt.

      Met opvangbak

      Ja

      Mulchfunctie

      Ja

      Maximale gazonoppervlakte

      1000 m²

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Tank inhoud

      1 l

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Materiaal maaidek

      Staal

      Aantal hoogteverstellingen

      6

      Opgenomen vermogen

      2750 W

      EAN

      8008984865457

      Artikelnummer

      401198

      Hoogte (Product)

      1230 mm

      Breedte (Product)

      565 mm

      Lengte (Product)

      1550 mm

      Gewicht (Product)

      28 kg

      1x Stiga Combi 43 S H Grasmaaier

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.