usp1
usp2
usp3

Stiga Combi 48 S H Grasmaaier - 2750W

Stiga Combi 48 S H Grasmaaier - 2750W-image
559,59

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stiga 2L0482138/ST1 Benzine grasmaaier: kracht ontmoet precisie
      Ben je op zoek naar dé ultieme oplossing voor een perfect onderhouden gazon? Maak kennis met de Stiga Combi 48 S H grasmaaier - een ware krachtpatser onder de benzine grasmaaiers. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2750 watt is deze machine jouw betrouwbare partner bij de verzorging van tuinen tot 1200 vierkante meter. De robuuste constructie van het staal maaidek belooft jaren van onvermoeibare dienst, terwijl de ruime opvangbak van 60 liter ervoor zorgt dat je zonder onderbrekingen door kunt gaan. Waar deze grasmaaier echt schittert, is de mulchfunctie die je gazon voorziet van essentiële voedingsstoffen direct vanuit het gemaaide gras. Combineer dat met de flexibiliteit van zes verschillende hoogteverstellingen, en je bent uitgerust om elk type gras aan te kunnen. Met de Stiga Combi 48 S H haal je een machine in huis die niet alleen krachtig en veelzijdig is, maar ook een plezier om mee te werken, mede dankzij het aangenaam lage geluidsniveau van 96 decibels. Met een onbelast toerental van 2900 omwentelingen per minuut en de efficiëntie in brandstofverbruik dankzij de 1-liter tank, ben je verzekerd van een topprestatie.

      Veilig en duurzaam genieten van jouw groene oase
      Bij het uitkiezen van de perfecte grasmaaier staan veiligheid en duurzaamheid hoog op de lijst. De Stiga Combi 48 S H blinkt uit op beide fronten, met een ontwerp dat zorg draagt voor jou en je tuin. Deze grasmaaier is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en veiligheid; de bedieningselementen zijn eenvoudig en intuïtief, terwijl de stabiele constructie ervoor zorgt dat je elk terrein met vertrouwen kunt aanpakken. De duurzaamheid van deze machine is ongeëvenaard, met een stalen maaidek dat bestand is tegen de meest veeleisende omstandigheden. De mulchfunctie reduceert afval en zorgt voor een natuurlijke bemesting van je gazon, waarmee je een stap zet naar een duurzamere tuin. Of je nu een beginner bent of een ervaren tuinier, de Stiga Combi 48 S H biedt je een veilige, efficiënte en milieuverantwoorde manier om je gazon te onderhouden. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid; kies voor de Stiga Combi 48 S H.

      Maak de slimme keuze voor jouw tuin met onze webshop
      Het aanschaffen van de Stiga Combi 48 S H grasmaaier bij onze webshop komt met een rits voordelen die jouw gazonverzorging naar het volgende niveau tillen. Allereerst geniet je van onze snelle levering, waardoor je vrijwel direct aan de slag kunt met het transformeren van jouw tuin. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen, waardoor deze top grasmaaier binnen handbereik is zonder te diep in de buidel te hoeven tasten. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor jouw tuin kunt vinden onder één dak. Last but not least, je hebt altijd toegang tot onze vriendelijke service voor advies en ondersteuning bij alles wat je nodig hebt. Neem vandaag nog de stap om jouw gazon te verbeteren met de Stiga Combi 48 S H grasmaaier en ervaar het gemak en de kwaliteit die onze webshop te bieden heeft.

      Met opvangbak

      Ja

      Mulchfunctie

      Ja

      Inhoud opvangbak

      60 l

      Tank inhoud

      1 l

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Maximale gazonoppervlakte

      1200 m²

      Materiaal maaidek

      Staal

      Aantal hoogteverstellingen

      6

      Opgenomen vermogen

      2750 W

      EAN

      8008984865112

      Artikelnummer

      401203

      Hoogte (Product)

      1230 mm

      Breedte (Product)

      565 mm

      Lengte (Product)

      1550 mm

      Gewicht (Product)

      28 kg

      1x Stiga Combi 48 S H Grasmaaier

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.