usp1
usp2
usp3

Talen Tools B33 Kloofbijl - 4030g

Talen Tools B33 Kloofbijl - 4030g
52,99

Verwachte leverdatum

02-05-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de Talen Tools B33 Kloofbijl
   Bereid je voor op een revolutie in jouw manier van hout kloven met de Talen Tools B33 Kloofbijl. Deze kloeke bijl, met een strijdgewicht van maar liefst 4030 gram en een lengte van 900 millimeter, is jouw ultieme partner tegen dik hout. Dankzij de innovatieve ontwerpen dubbelzijdig gebruik, gaat geen stuk hout jou meer te sterk af. Aan de ene kant vind je een scherpe, robuuste snijkant klaar om iedere vezel te splijten, terwijl de achterkant van het hoofd dient als een stevige voorhamer. Vastzittende bijlen worden zo een zorg van het verleden; een simpele slag haalt de bijl moeiteloos uit het meest weerbarstige hout. Niet alleen voor het splijten, maar ook voor het inkeggen van hout of het redden van je andere bijlen, bewijst de Talen Tools B33 Kloofbijl zijn veelzijdigheid. Gemaakt van kwaliteitshout, belooft de hickory steel een lange levensduur en ongekende balans tijdens elke slag.

   Veiligheid en duurzaamheid voorop
   Jouw veiligheid staat voorop met de Talen Tools B33 Kloofbijl. Niet alleen is deze bijl ontworpen met oog op duurzaamheid, maar hij biedt ook een stabiele en veilige grip tijdens het kloven. De keuze voor hout als materiaal voor de steel leidt niet alleen tot een authentieke uitstraling maar draagt ook bij aan een prettige schokabsorptie, waardoor jouw armen beschermd blijven tegen overmatige trillingen. Doordacht ontwerp zorgt ervoor dat de bijl niet alleen moeiteloos door het hout glijdt, maar ook dat de kans op ongelukken of beschadigingen minimaal blijft. Het regelmatige onderhoud is simpel; een scherp oog houden op de staat van de snede en de hickory steel bewaakt de betrouwbaarheid en zorgt ervoor dat de Talen Tools B33 jouw trouwe kameraad blijft in het kloven van hout.

   Haal het meeste uit jouw aankoop
   Bij het kiezen van de Talen Tools B33 Kloofbijl uit onze webshop, kies je niet alleen voor een hoogwaardig gereedschap, maar ook voor een winkelervaring die jouw verwachtingen overtreft. Met ons aanbod geniet je van snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om je nieuwe bijl in actie te zien. Bovendien staan we bekend om onze scherpe prijzen, waardoor je gegarandeerd waar voor je geld krijgt. Het assortiment is breed en doordacht samengesteld, zodat je voor elk klusje het juiste gereedschap vindt. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te ondersteunen bij het maken van je keuze of om eventuele vragen te beantwoorden. Kies voor gemak, kwaliteit en een feilloze kloofervaring met de Talen Tools B33 Kloofbijl en start jouw projecten met vertrouwen.

   Gewicht (Product)

   3 kg

   Lengte (Product)

   900 mm

   Materiaal

   Hout

   EAN

   8712448291552

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.