usp1
usp2
usp3

Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger - 1800W - 130bar

Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger - 1800W - 130bar-image
332,39

Verwachte leverdatum

03-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger ontmaskerd
   De Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger is niet zomaar een hogedrukreiniger; het is jouw nieuwe beste vriend op het gebied van schoonmaak. Met een krachtig opgenomen vermogen van 1800 Watt en een maximale druk van 130 bar, belooft deze machine elk oppervlak glanzend schoon te maken. Dankzij de regelbare vermogensinstelling kun je de druk perfect aanpassen aan wat je schoonmaakt, van fragiele tuinmeubelen tot een hardnekkig vuile oprit. Een bijkomend voordeel is de reinigingscapaciteit van 30 vierkante meter, waardoor je grote oppervlakten snel en efficiënt kunt reinigen. Maar wat deze hogedrukreiniger echt speciaal maakt, is de Kärcher Home & Garden-app. Hiermee word je een echte schoonmaakexpert, met tips voor elke situatie. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze hogedrukreiniger is ontworpen om jouw schoonmaakklussen makkelijker dan ooit te maken.

   Een betrouwbare keuze voor een schone toekomst
   Bij de ontwikkeling van de Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger is er niet alleen aan kracht en prestatie gedacht, maar ook aan veiligheid en duurzaamheid. Met de Quick Connect-adapter en het Plug 'n' Clean reinigingsmiddelsysteem ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en veilige ervaring. Deze systemen maken het niet alleen eenvoudig om de hogedrukslang en accessoires aan te sluiten, maar ook om van reinigingsmiddel te wisselen zonder gedoe. De watergekoelde motor zorgt voor een langere levensduur van jouw apparaat, terwijl de in hoogte verstelbare telescoopsteel en de praktische wielen zorgen voor optimaal gebruiksgemak en mobiliteit. Daarnaast draagt het geïntegreerde waterfilter bij aan de betrouwbaarheid door het voorkomen van vuil en puin in de machine. Al deze aspecten samen maken de Kärcher K4 Power Control niet alleen een krachtig, maar ook een veilig en duurzaam gereedschap in jouw schoonmaakarsenaal.

   Voeg glans toe aan je leven met gemak en service
   Wie kiest voor de Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger bij onze webshop, kiest niet alleen voor een ongeëvenaarde schoonmaakkwaliteit, maar ook voor het gemak en de betrouwbaarheid van een servicegerichte partner. Met onze snelle levering en ons groot assortiment is de kans groot dat je niet alleen deze hogedrukreiniger, maar ook alle nodige accessoires en reinigingsmiddelen die je nodig hebt, in één keer kunt bestellen. Dit bespaart je tijd en moeite, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met je schoonmaakprojecten. Daarbij staan wij bekend om onze vriendelijke service; we helpen je graag met advies en ondersteuning, zowel voor als na je aankoop. Wanneer je bij ons bestelt, ben je dus verzekerd van kwaliteit, gemak en een glanzend schone omgeving.

   Werkt op

   Netstroom

   Reinigingsmiddelen toevoer

   Ja

   Maximaal toevoertemperatuur

   40 °C

   Maximale druk bar

   130 Bar

   Lengte slang

   8 m

   Doorvoercapaciteit

   420 l/hour

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Waterverbruik

   420 l/h

   Regelbaar vermogen

   Ja

   Reinigingscapaciteit

   30 m²

   Inclusief wielen

   Ja

   Opgenomen vermogen

   1800 W

   EAN

   4054278785875

   Artikelnummer

   324944

   Hoogte (Product)

   588 mm

   Lengte (Product)

   402 mm

   Breedte (Product)

   306 mm

   Gewicht (Product)

   11.48 kg

   1x Kärcher K4 Power Control Home EU Hogedrukreiniger

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.