usp1
usp2
usp3

Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu Bouwradio body - DAB+ - Bluetooth

★★★★★

4.0 / 5

1 review

-image
-image
-image
Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu Bouwradio body - DAB+ - Bluetooth-image
Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu Bouwradio body - DAB+ - Bluetooth-image
Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu Bouwradio body - DAB+ - Bluetooth-image
190,59
173,69

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Bosch GPB 18V-2 SC Accu bouwradio: een symfonie van robuustheid en technologie
   Stel je voor, je bent op de bouwplaats, omringd door het geluid van zagen en boren, maar in plaats van lawaai, hoor je jouw favoriete muziek kristalhelder uit de Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu Bouwradio. Deze radio is niet zomaar een radio; het is een meesterwerk van Duits ingenieurschap, ontworpen om je dag zowel melodisch als productief te maken. Het BAT-directeur-platform zorgt ervoor dat je nooit zonder muziek zit, terwijl de Li-iontechnologie belooft dat de energie net zo onuitputtelijk is als jouw werklust. Met 18 Volt aan power, Bluetooth-verbinding, en DAB+-opties ben je altijd één knop verwijderd van je favoriete zender of afspeellijst. Het beste deel? Deze radio is gemaakt om te overleven in de ruwste omstandigheden. Spatwater en stof? Geen probleem! De Aux- en USB-aansluitingen bieden nog meer flexibiliteit voor al je muzikale behoeften. Kort gezegd, de Bosch GPB 18V-2 SC is niet alleen een radio; het is de achtergrondscore van jouw werkprestaties.

   Veilig en sound, zelfs op de meest uitdagende projecten
   Bosch staat bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu bouwradio is daarop geen uitzondering. Deze radio is jouw beste maatje op de werkvloer, niet alleen vanwege het uitstekende geluid maar ook dankzij de veilige en duurzame constructie. Spatwaterbestendig? Ja zeker! Dit betekent dat een beetje regen of een onhandige koffiemors niet het einde van je muzikale begeleiding zal betekenen. De accutechnologie van Bosch zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft, zonder je zorgen te maken over snel leegrakende batterijen of schade door de elementen. Verder overstijgt de robuuste Li-ion accu alle uitdagingen van de bouwplaats, zodat je kunt blijven focussen op het werk dat gedaan moet worden, niet op het behoud van je radio. De Bosch GPB 18V-2 SC laat zien dat veiligheid en duurzaamheid hand in hand gaan met onbegrensde muzikale vrijheid.

   Hoogwaardige tunes, topprestaties gegarandeerd
   Kies voor de Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu bouwradio en ervaar de perfecte harmonie tussen kwalitatieve muziek en uitmuntende werkprestaties. Waarom zou je deze symfonie van geluid en kracht bij ons bestellen? Eenvoudig: onze webshop belooft niet alleen scherpe prijzen, waardoor je meer muziek krijgt voor minder geld, maar ook een vriendelijke service die net zo harmonieus is als de muziek die uit jouw nieuwe radio komt. Met een groot assortiment ben je er zeker van dat je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw werkplaats - en meer. Maar misschien nog wel belangrijker, we zorgen ervoor dat jouw Bosch GPB 18V-2 SC sneller bij jou is dan je 'volgende nummer' kunt zeggen. Laat je niet afleiden door stilte of tegenvallende prestaties; kies voor de betrouwbaarheid, duurzaamheid en het uitstekende geluid van de Bosch GPB 18V-2 SC Professional 18V Li-Ion accu bouwradio en werk elke dag op de maat van jouw persoonlijke hitlijst.

   Radio ontvangst

   Dab+, FM

   Radio aansluiting

   AUX, Bluetooth

   Accu platform

   AMPShare

   DAB-Plus

   Ja

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Bluetooth

   Ja

   Spatwaterbestendig

   Ja

   Productlijn

   Bosch Professional

   Aux ingang

   Ja

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Usb aansluiting

   Ja

   Voltage

   18

   EAN

   4059952507828

   Artikelnummer

   324331

   Gewicht

   2.5 kg

   1x Bosch GPB 18V-2 SC Professional bouwradio
   1x Bosch 1 619 PB4 880 DC-in voedingsadapter
   1x Bosch AUX-kabel
   1x Bosch 3 V CR2032 Lithium-knoopcel

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster