DynaPlus 0286.01.50601 Houtbouwschroef - Tellerkop - Deeldraad - Indoor - TX30 - 6.0 x 100/55mm (50st)

adviesprijs Normale prijs 20,00 Special Price 10,99 9,08
Minder dan 7 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Dynaplus houtbouwschroeven zijn ontwikkeld voor het verbinden van houten balken en dragende houtconstructies. Dankzij de grote TX-aandrijving heb je een optimale krachtoverbrenging van de (slag)schroefmachine op de schroef en kun je deze schroeven gemakkelijk verwerken. Door de speciale boorpunt met cross-sections én snijpunt kun je ze in veel gevallen zonder voorboren verwerken.
De houtbouwschroef is een perfect alternatief voor de 'ouderwetse' houtdraadbout. Houtbouwschroeven zijn vele malen sterker en hebben een veel hogere uittrekwaarde. Door de Tellerkop aan de schroeven hebben ze een groot draagvlak en klembereik, hierdoor zijn de schroeven zwaarder te belasten en zijn er minder bevestigingspunten nodig voor een stevige houtconstructie. Vanaf 80 mm zijn de schroeven voorzien van deeldraad met een zogenaamde ‘wokkel’ die het aantrekeffect bij hout-op-hout-verbindingen bevordert. De ‘wokkel’ boort het schroefgat iets ruimer voor waardoor het tweede deel hout beter wordt aangetrokken en het risico op het splijten wordt geminimaliseerd. De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn supersterk. Door een extra nagloeibehandeling tijdens het productieproces wordt de kans op waterstofbrosheid in het materiaal uitgesloten. Voor het maken van veilige bouwconstructies. Dankzij het grote klembereik van de Tellerkop kun je deze schroeven ook gebruiken voor het monteren van zachte plaatmaterialen zoals isolatiemateriaal of houtwolcementplaten.

Specificaties

Inhoud: 50 stuks
Bewerking: verzinkt
Materiaal: staal
Schroef (aandrijving): TX-30
Diameter: 6.0 mm
Uitvoering: deeldraad
Lengte: 100/55 mm
Schroef (model kop): tellerkop
Vpe: 50 stuks

Meer informatie:

Meer informatie
NaamDynaPlus 0286.01.50601 Houtbouwschroef - Tellerkop - Deeldraad - Indoor - TX30 - 6.0 x 100/55mm (50st)
Type nummer0286.01.50601
FabrikantDynaPlus
EAN

Merkinformatie:

De DynaPlus 0286.01.50601 is een Houtbouwschroeven. DynaPlus staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van DynaPlus aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een DynaPlus Houtbouwschroeven wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice