DynaPlus 0287.01.17601 MDF Plaatschroef - 75 graden Platkop - Deeldraad - Indoor - TX15 - 3.5 x 40/22mm (200st)

placeholder-product-media-alt-text-not-set
adviesprijs
22,00
9,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Dynaplus MDF-schroeven zijn met de unieke diamond-point speciaal ontwikkeld voor gebruikt in plaatmaterialen zoals MDF-, multi- en spaanplaat, die gevoelig zijn voor splijten en barsten.
   De karakteristieke driehoek-vormige boorpunt aan de schroef zorgt voor maximale boorcapaciteit met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor zonder voor te hoeven boren in de kopse kant van plaatmateriaal schroeven. Zonder het materiaal te splijten en zonder lelijke verdikkingen aan de zijkant van het plaatmateriaal.
   De kleine 75°-platkop met scherpe freesribben zorgt voor een strakke afwerking van het schroefgat en de diepe TX-15 aandrijving voor een optimale krachtoverbrenging van de bit op de schroef. Net boven de schroefdraad zit een zogenaamde wokkel, deze maakt wat ruimte voor de iets dikkere schacht van de schroef en zorgt dat de bovenste plaat goed wordt aangetrokken op de onderliggende plaat. Dit garandeert een stevige verbinding. Kortom; topschroeven met alle kwaliteiten voor interieurbouwers en meubelmakers die zonder voorboren, zonder splijten én zonder verdikkingen met plaatmateriaal kwalitatief hoogwaardige en stevige meubels willen maken.

   Schroefdraad

   Deeldraad

   Aantal stuks

   200

   Toepassing op

   Hout MDF

   Materiaal

   Staal

   Aandrijving

   TX15

   Diameter

   3.5

   Lengte schroef

   40 mm

   EAN

   8712811767776

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is