usp1
usp2
usp3

Festool 204923 Afzuigslang - 36/32mm x 3,5mm

Festool 204923 Afzuigslang - 36/32mm x 3,5mm-image
adviesprijs
200,00
187,09

Verwachte leverdatum

18-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de Festool 204923 stofzuiger toebehoren: een gamechanger voor je werkplaats
   Duik in de wereld van efficiëntie en orde met de Festool 204923 Afzuigslang - jouw ultieme partner voor een schone werkruimte. Deze niet zomaar een afzuigslang is ontworpen om je werk makkelijker en efficiënter te maken. Met zijn gladde, elastische, en conische vormgeving biedt deze slang een ongekende geleiding over elk oppervlak. Zeg vaarwel tegen het blijven hangen aan scherpe randen dankzij de robuuste, gladde buitenkant en geniet van maximale flexibiliteit door de binnenliggende, uiterst elastische slang. De revolutionaire Cleantec afzuigmof garandeert een solide verbinding met jouw elektrisch gereedschap, waardoor je volledige controle houdt - zonder onverwachte onderbrekingen. Met een lengte van 3,5 meter en een conische geometrie die van 32 mm naar 36 mm gaat, levert deze slang een verbeterde afzuigcapaciteit die jouw werkplek stofvrij maakt. Bovendien is de slang temperaturen tot +70 °C de baas, antistatisch en ideaal voor werkzaamheden met saneringsfrees en reinigingstaken. Of je nu lange uren maakt of een snelle schoonmaak nodig hebt, de Festool 204923 Afzuigslang blijft je trouwe sidekick. En als bonus, de eenvoud van het koppelen van twee slangen of het veilig opbergen ervan zonder stofresten te verspreiden, tilt jouw werkproces naar een hoger niveau.

   EAN

   4014549349892

   Artikelnummer

   319937

   Lengte (Product)

   3.5 m

   Glad en nog soepeler - voor een perfecte geleiding over het oppervlak.
   De nieuwe afzuigslang: glad, elastisch, conisch – met gladde buitenkant voor een aanmerkelijk verbeterde handzaamheid, een langere levensduur en hogere afzuigcapaciteit.
   En de nieuwe Cleantec afzuigmof zorgt voor een stevige bevestiging aan het gereedschap – u en niet het toeval bepaalt wanneer de verbinding verbroken wordt.
   Robuuste, gladde buitenkant voorkomt dat de afzuigslang blijft hangen
   Binnenliggende, uiterst elastische afzuigslang voor maximale flexibiliteit
   Conische geometrie (van 32 mm naar 36 mm) voor betere afzuigcapaciteit
   CLEANTEC afzuigmof verbindt afzuigslang en elektrisch gereedschap veilig met bajonetsluiting
   Het begin- en eindstuk van twee afzuigslangen kunnen in elkaar worden gestoken waardoor uit twee slangen één lange worden
   Begin- en eindstuk van een slang kunnen voor het transport in elkaar worden gestoken - eventuele stofresten blijven zo veilig in de slang
   Antistatisch
   Temperatuurbestendig tot +70 °C
   Voor werkzaamheden met saneringsfrees en reinigingswerk
   Glad
   Conisch

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.