usp1
usp2
usp3

Festool 205766 Cirkelzaagblad - HW 168x1,8x20 - 52T - Laminaat

Festool 205766 Cirkelzaagblad - HW 168x1,8x20 - 52T - Laminaat-image
90,59
83,79

Verwachte leverdatum

22-05-2024

    trusted mark-image

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 205766 cirkelzaagblad: onmisbaar voor elke klus met hpl en laminaat

      Wanneer je je bezighoudt met het zagen van hpl en laminaat, is de keuze van het juiste zaagblad cruciaal voor een strak en professioneel resultaat. Het Festool 205766 cirkelzaagblad is jouw ideale partner in deze taak. Met een diameter van 168 millimeter en 52 scherp geslepen tanden, snijdt dit zaagblad met uiterste precisie door elk materiaal. Het is ontworpen om een perfect gladde afwerking te garanderen, wat essentieel is bij het werken met hpl en laminaat. Met een asgat van 20 millimeter past het op een breed scala aan cirkelzagen, wat jou de flexibiliteit geeft om met verschillende tools te werken. Festool staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten die ontworpen zijn met oog voor detail en duurzaamheid, wat ook terug te zien is in dit zaagblad.

      Zaag je weg naar perfectie

      Met het Festool cirkelzaagblad kun je met een gerust hart elke klus aanpakken, wetende dat je een vlijmscherpe en nauwkeurige snede krijgt. Of het nu gaat om het op maat zagen van hpl-panelen of het afwerken van een laminaatvloer, dit zaagblad biedt het gemak en de precisie die je nodig hebt. Dankzij de specifieke eigenschappen zorgt het zaagblad voor minimale splintervorming en een glad resultaat, waardoor nabewerking vaak overbodig is. Deze eigenschappen maken het Festool 205766 cirkelzaagblad niet alleen veilig in gebruik, maar ook uitzonderlijk efficiënt en betrouwbaar voor zowel de beginnende als de professionele klusser.

      Waarom kiezen voor Festool bij Gereedschapcentrum?

      Het kiezen voor een Festool 205766 cirkelzaagblad bij Gereedschapcentrum betekent kiezen voor precisie en kwaliteit. Als officiële dealer van topmerken, waaronder Festool, bieden wij jou niet alleen dit uitmuntende zaagblad, maar ook de service en het advies dat je nodig hebt om je project te realiseren. Met ons grote assortiment, scherpe online prijzen en snelle levering zorgen we ervoor dat jij direct aan de slag kunt. Laat je overtuigen door onze professionele service en maak van jouw volgende klus een succes met het Festool cirkelzaagblad, voor een gladde afwerking van hpl en laminaat.

      Asgat meting

      20 mm

      Geschikt voor materiaal

      Laminaat, HPL

      Aantal tanden

      52T

      Diameter

      168

      EAN

      4014549390399

      Artikelnummer

      346371

      1x Festool TF 52 LAMINATE/HPL HW zaagblad

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.