usp1
usp2
usp3

Festool TCL 6 10,8 V - 18 V Accu snellader

Festool TCL 6 10,8 V - 18 V Accu snellader
Festool TCL 6 10,8 V - 18 V Accu snellader
Festool TCL 6 10,8 V - 18 V Accu snellader
Festool TCL 6 10,8 V - 18 V Accu snellader
Festool TCL 6 10,8 V - 18 V Accu snellader
79,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Festool TCL 6 Acculader
      Als jij een echte doe-het-zelver bent of je professioneel met gereedschap bezighoudt, weet je hoe belangrijk een betrouwbare acculader is. De Festool TCL 6 acculader is jouw ultieme partner als het gaat om snel en efficiënt je gereedschapsaccu’s opladen. Met een voltklasse die alle accu's van 10,8 V tot 18 V omvat, behalve de BP-XS accu voor CXS/TXS en het oplaadapparaat MXC, is deze lader een essentieel gereedschap in je collectie. De TCL 6 weet je altijd op de hoogte te houden van de voortgang dankzij de handige LED-indicatie die je niet alleen informeert over de laadvoortgang, maar ook over de resterende laadduur. Dus geen gissen meer hoe lang het nog duurt voordat je weer aan de slag kunt! Een slimme kabelopwikkeling op de behuizing en eenvoudige wandmontage door langgaten aan de achterkant zorgen voor een opgeruimde werkplek. Daarnaast kun je op beide oren slapen wetende dat het TCL 6 oplaadapparaat volledig verzekerd is met de Festool Service, waardoor dit niet alleen een functionele, maar ook een zorgeloze aanwinst is.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid en duurzaam gebruik staan centraal bij de Festool TCL 6. Deze snellader, ontworpen voor Li-ion accupacks van 10,8 tot 18 V, is gebouwd met het oog op betrouwbaarheid en lange leven. De geïntegreerde LED-indicatie geeft niet alleen duidelijk de laadstatus weer maar zorgt er ook voor dat je nooit langer oplaadt dan nodig. Dit beschermt niet alleen je accu's tegen overladen maar draagt ook bij aan een langere levensduur. De doordachte kabelopwikkeling en wandmontagemogelijkheden dragen bij aan een nette en veilige werkruimte, wat het risico op ongelukken vermindert. En door volledig verzekerd te zijn met de Festool SERVICE, weet je dat je op zowel korte als lange termijn op dit apparaat kunt vertrouwen.

      Hoe Festool je hobby of werk naar een hoger niveau tilt
      Bij onze webshop begrijpen we dat tijd geld waard is, en daarom bieden we snelle levering van al onze producten, inclusief de Festool TCL 6 acculader. Stel je voor, vandaag besteld en binnen no time kun je weer aan de slag met je gereedschap, dankzij de efficiënte oplaadtijd van de TCL 6. Ons breed assortiment garandeert dat bij ons voor iedere klus wel een geschikte tool te vinden is, waardoor je nooit meer misgrijpt. Voeg daar onze scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en je snapt waarom wij dé keuze zijn voor zowel hobbyisten als professionals. Laat geen project meer liggen wegens lege accu's. Ontdek de voordelen van bestellen bij onze webshop en til je hobby of werk naar een hoger niveau.

      Voltage

      240, 220

      Gewicht (Product)

      0.8 kg

      EAN

      4014549259481

      1x Festool TCL 6 acculader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.