usp1
usp2
usp3

Ghibli POWER WD 22 P UFS Stof -en waterzuiger - 1250W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Ghibli POWER WD 22 P UFS Stof -en waterzuiger - 1250W
350,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Een krachtpatser in je workshop: de Ghibli WD 22 P Bouwstofzuiger
      Dus, je bent op zoek naar een krachtige bondgenoot voor je werkplaats die geen moeite heeft met zowel droog als nat vuil? Maak kennis met de Ghibli POWER WD 22 P UFS Stof- en waterzuiger, een ware held als het op schoonmaken aankomt met zijn indrukwekkende opgenomen vermogen van 1250 Watt. Deze alleskunner heeft een royale tankinhoud van 22 liter, dus je kunt flink wat vuil verzamelen voordat je de tank moet legen. Als bouwstofzuiger laat hij zien dat hij speciaal ontworpen is voor de zwaardere taken, zonder dat hij daarbij inlevert op mobiliteit of gebruiksgemak. Of je nu te maken hebt met zaagsel, kleine deeltjes of gemorste vloeistoffen, deze stofzuiger haalt zijn schouders er niet voor op. Zijn vermogen om zowel droog als nat afval aan te kunnen, maakt hem een onmisbare hulp in elke werkplaats.

      Zorgeloos schoon met veiligheid en duurzaamheid
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Ghibli POWER WD 22 P UFS Bouwstofzuiger. Met zijn krachtige motor en robuuste ontwerp is deze stofzuiger gebouwd om lang mee te gaan, terwijl jij veilig je werkruimte schoonhoudt. Geen zorgen meer over het verspreiden van stof of andere deeltjes in de lucht; met deze stofzuiger pak je het probleem bij de wortel aan zonder dat je inlevert op de veiligheid op je werkplek. Dankzij de efficiënte filtering blijft zelfs het fijnste stof in de tank, waardoor jij en je team beschermd blijven tegen potentieel schadelijke deeltjes. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit apparaat zorgen ervoor dat je op lange termijn op een veilige wijze kunt blijven werken, zonder onnodige onderbrekingen of vervangingen.

      Gun jezelf het beste: bestel nu bij ons
      Waarom zou je jezelf het leven moeilijk maken met minder, als je de Ghibli POWER WD 22 P UFS Stof- en waterzuiger met een paar klikken in huis kunt hebben? Bestellen bij onze webshop betekent niet alleen profiteren van scherpe prijzen, maar ook van onze snelle levering. We weten als geen ander dat tijd geld is, vooral als je midden in een project zit of gewoon niet kan wachten om je werkplaats op orde te krijgen. Met onze vriendelijke service en groot assortiment vind je altijd wat je zoekt en meer. Laat de rommel je niet langer in de weg staan; kies voor gemak, kwaliteit en snelheid. De Ghibli POWER WD 22 P UFS is slechts één klik verwijderd van het transformeren van je werkplek in een schone en veilige omgeving. Geef je zelf die boost die je verdient en ervaar het verschil vandaag nog!

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Opgenomen vermogen

      1250 W

      Tank inhoud

      22 l

      Snoerlengte (meting)

      10 m

      Nat & droog zuigen

      Ja

      EAN

      7436944190119

      Artikelnummer

      374720

      1x Ghibli POWER WD 22 P UFS Stof
      1x Zuigslang (2,5 meter)
      1x Inox Zuigbuis (2-delig)
      1x Stofzuigmond
      1x Waterzuigmond
      1x Ronde borstel (Plumeau)
      1x Platte zuigbek (Plintzuiger)
      1x Haakse zuigmond

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster