usp1
usp2
usp3

Makita BL1815G 18V Li-Ion Accu - 1.5Ah

Makita BL1815G 18V Li-Ion Accu - 1.5Ah
adviesprijs
78,00
65,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita BL1815G 18V Li-Ion Accu - 1.5Ah voor de echte klusser

      Heb je dat gevoel van onoverwinnelijkheid als je net dat perfecte stuk gereedschap in handen hebt? Zo'n moment waarop je weet: Yes, nu kan ik elke klus aan. Dat gevoel geven we je met de Makita BL1815G 18V Li-Ion Accu - 1.5Ah. Deze accu is niet zomaar een accu; het is je nieuwe beste maatje op de bouwplaats of in je werkplaats. Licht, met een gewicht van slechts 0,39 kg, waardoor je ‘m makkelijk meeneemt of de hele dag gebruikt zonder dat je armen moe worden. Een krachtige 18 volt en 1.5 Ah zorgen ervoor dat je gereedschap de klus kan klaren zonder tussendoor op te geven. En met de Li-Ion technologie krijg je een duurzame en betrouwbare stroombron waar je op kunt vertrouwen. Makita, kei in het vak, levert niet alleen gereedschap, maar een belofte van kwaliteit en duurzaamheid.

      Ultiem gemak voor elke klus

      Deze accu biedt je niet alleen de vrijheid om overal te werken zonder gedoe met kabels, maar past ook op alle Makita gereedschappen uit de G-serie. Je hoeft niet elke keer een nieuwe accu aan te schaffen als je besluit je arsenaal uit te breiden. Dit maakt de Makita BL1815G ideaal voor zowel de hobbyist als de professionele klusser. Ongeacht het project, het levert kracht wanneer je het het meest nodig hebt. En met z’n lange levensduur en snelle laadtijd, staat het garant voor ultiem gemak tijdens lange werkdagen. Veiligheid staat voorop met de betrouwbare Li-Ion technologie die je de zekerheid geeft van een veilige werkomgeving.

      Waarom Makita BL1815G kiezen?

      Op zoek naar een reden om de Makita BL1815G accu aan je gereedschapscollectie toe te voegen? Kijk niet verder. Ongeëvenaarde betrouwbaarheid, ultiem gebruiksgemak en de reputatie van een topmerk als Makita maken dit de ultieme keuze voor iedereen die serieus is over zijn werk. En bij Gereedschapcentrum krijg je, naast dit fantastische product, ook nog eens de service en het advies dat je nodig hebt om de beste keuze te maken. Met ons omvangrijke assortiment, scherpe prijzen en de garantie van snelle levering wordt elke klus een fluitje van een cent. Da’s mooi meegenomen, toch?

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      1.5

      Gewicht (Product)

      0.39 kg

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      0088381475891

      1x Makita BL1815G Accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.