usp1
usp2
usp3

Makita CL001GZ01 XGT 40V Max Li-Ion accu steelstofzuiger body - 1200l/min - koolborstelloos

-image
adviesprijs
180,00
160,89

Verwachte leverdatum

19-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Makita CL001GZ01 Accu bouwstofzuiger
   De Makita CL001GZ01 XGT 40V Max Li-Ion accu steelstofzuiger body is niet zomaar een stofzuiger; het is jouw nieuwe partner voor netheid op de werkplek of thuis. Zonder kabels en met een krachtige 40V accu biedt deze steelstofzuiger de vrijheid om overal te reinigen zonder in te boeten aan kracht. Met een luchtverplaatsing van 72 kubieke meter per uur en een gelijkwaardig luchtvolume, pakt het efficiënt stof en vuil aan. Hij berust op het innovatieve XGT-accuplatform van Makita, wat betekent dat je geniet van een langere looptijd en een snellere laadtijd. Bovendien is het apparaat ontworpen met een compacte structuur, waarbij de hoogte slechts 162 mm, de lengte 1100 mm, en de breedte 113 mm bedraagt, waardoor deze uiterst handelbaar is. Zijn capsule-type stofopvang is eenvoudig te legen en biedt een capaciteit van 0,73 liter. Ondanks het krachtige vermogen, blijft het maximale geluidsniveau binnen een normale range, waardoor je zonder zorgen in verschillende omgevingen kunt werken.

   Veiligheid en een helder blauwe hemel
   Bij de ontwikkeling van de Makita CL001GZ01 is er bijzondere aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid. Het koolborstelloze ontwerp van de motor zorgt niet alleen voor een langere levensduur maar vermindert ook het onderhoud, terwijl je geniet van een consistente prestatie. De stofzuiger is niet ontworpen voor nat & droog zuigen, wat betekent dat het gericht is op het effectief opzuigen van droog vuil en stof, ideaal voor bouwplaatsen of werkruimtes. Daarnaast, door zijn werking op een krachtige 40V accu, elimineer je het risico van struikelen over snoeren en de noodzaak van constante toegang tot een stopcontact, terwijl je bijdraagt aan een schonere, meer duurzame omgeving. Betrouwbaarheid is gegarandeerd met deze accu steelstofzuiger; zijn robuuste bouw en efficiënte stofopvang methoden zorgen voor een gezondere werkplek.

   Geniet van een blinkend schone ruimte
   Kiezen voor de Makita CL001GZ01 XGT 40V Max Li-Ion accu steelstofzuiger via onze webshop betekent dat je niet alleen kiest voor een topklasse gereedschap, maar ook voor een service die jouw verwachtingen overtreft. Wij bieden een groot assortiment van kwaliteitsgereedschappen en accessoires aan, zodat je altijd vindt wat je nodig hebt voor jouw specifieke klus. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je het beste haalt uit elke euro. Daarnaast staat onze vriendelijke service klaar om je te assisteren met elke vraag of behoefte. Met deze combinatie van productkwaliteit en uitmuntende service, waarom zou je nog ergens anders kijken? Jouw schoonmaakgereedschap van morgen kan vandaag al onderweg zijn met onze snelle levering.

   Type stofzuiger

   Steelstofzuiger

   Type stofopvang

   Capsule

   Accu platform

   XGT

   Voltage

   40

   Tank inhoud

   0.73 l

   Luchtverplaatsing

   72 m³/h

   Luchtvolume

   72 m³/h

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Nat & droog zuigen

   Nee

   Werkt op

   Accu

   EAN

   0088381745734

   Artikelnummer

   334239

   Lengte

   1100 mm

   Gewicht

   2.3 kg

   Hoogte

   162 mm

   Breedte

   113 mm

   1x Blaasbuis
   1x Voorhuis
   1x Blaasmond
   1x Zuigbuis houder
   1x Zuigbuis

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.