usp1
usp2
usp3

Makita JR3061T Reciprozaag in koffer - 1250W

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Makita JR3061T Reciprozaag in koffer - 1250W
adviesprijs
248,00
206,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Makita JR3061T Reciprozaag
      Duik in de wereld van efficiëntie met de Makita JR3061T Reciprozaag in koffer, jouw nieuwe partner voor elke uitdagende zaagklus. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1250 Watt, ben je verzekerd van de kracht die nodig is om snel en nauwkeurig door zowel hout als metaal te zagen. De zaagcapaciteit bij een hoek van 90° is ruim met 255 milimeter voor hout, waardoor geen klus te groot is. Zelfs metaal vormt geen obstakel met een zaagcapaciteit van 130 milimeter. Deze veelzijdigheid wordt versterkt door de mogelijkheid om een breed scala aan zaagbladen te gebruiken, waardoor deze reciprozaag breed inzetbaar is. De geïntegreerde LED-verlichting zorgt ervoor dat je zelfs in minder verlichte omstandigheden een helder zicht op je werk behoudt. Bovendien, met de mogelijkheid om snel en zonder extra gereedschap het zaagblad te verwisselen, en de extra brede draaghaak die zelfs om een steigerpijp of ladder past, biedt deze reciprozaag een combinatie van gemak en functionaliteit die elke professional of doe-het-zelver zich wenst. Met de Makita JR3061T krijg je niet alleen een krachtige zaag in handen; je investeert in een stuk gereedschap dat ontworpen is om jouw werk gemakkelijker, sneller en preciezer te maken.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Veiligheid en duurzaamheid zijn essentieel, vooral als het gaat om krachtig gereedschap zoals de Makita JR3061T Reciprozaag. Deze zaag is ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten, te beginnen met de grote, gemakkelijk te bedienen schakelaar die zelfs met handschoenen te gebruiken is. De ergonomische softgrip zorgt voor comfort tijdens langere zaagsessies, wat ook bijdraagt aan de algehele duurzaamheid van het product door verminderde trillingen. De degelijke aanslag, die je eenvoudig zonder gereedschap op de gewenste diepte kunt instellen, biedt niet alleen precisie maar ook veiligheid, door het minimaliseren van zaagfouten en -risico's. Bovendien zorgt de elektrische motor en de aansluitmogelijkheid op netstroom ervoor dat je altijd voldoende vermogen hebt voor elke klus, zonder in te boeten op milieuverantwoordelijkheid. Met al deze eigenschappen is de Makita JR3061T niet alleen een gereedschap dat veiligheid en duurzaamheid belichaamt maar ook het vertrouwen geeft dat je elke klus met de grootste zorg en precisie kunt voltooien.

      Voel het gemak van kwaliteit en service
      Wanneer je kiest voor de Makita JR3061T Reciprozaag via onze webshop, kies je niet alleen voor een stuk topgereedschap; je kiest ook voor het gemak en de zekerheid die komen kijken bij het shoppen bij een specialist. We zijn trots op onze snelle levering, waardoor lang wachten tot het verleden behoort en je bijna onmiddellijk aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast, met ons groot assortiment sta jij centraal in een wereld waarin elk stuk gereedschap dat je je kunt voorstellen, slechts een klik van je verwijderd is. De Makita JR3061T Reciprozaag in onze webshop betekent ook dat je profiteert van scherpe prijzen, waardoor kwaliteit niet ten koste gaat van je portemonnee. En mocht je ooit hulp nodig hebben of vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te ondersteunen. Door te bestellen bij ons, verzekert je jezelf van een aankoopervaring waarbij gemak, kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Gewicht (Product)

      3.8 kg

      Verlengde garantie

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1250 W

      Aantal slagen

      3000 rpm

      Zaagcapaciteit metaal

      130 mm

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Zaagcapaciteit bij 90º

      255 mm

      Voltage

      230

      Variabel toerental

      Ja

      Breedte (Product)

      95 mm

      Zaagcapaciteit hout

      255 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      255 mm

      Slaglengte

      32 mm

      Zaagblad dikte

      1.4 mm

      Lengte (Product)

      487 mm

      Softgrip

      Ja

      Hoogte (Product)

      177 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      0088381867009

      Artikelnummer

      325839

      In koffer

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster