usp1
usp2
usp3

Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu alleszuiger / bouwstofzuiger body - HEPA - 6L - 602029850

Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu alleszuiger / bouwstofzuiger body - HEPA - 6L - 602029850
Gratis product
adviesprijs
192,00
143,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Metabo AS 18 HEPA PC Compact Accu bouwstofzuiger - de revolutie in schoonmaken
      Een schone werkomgeving is essentieel, zowel voor je gezondheid als voor de kwaliteit van je werk. Met de Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu alleszuiger / bouwstofzuiger body - HEPA - 6L - 602029850 zet je een grote stap in die richting. Deze bouwstofzuiger blinkt uit in efficiëntie en gebruiksgemak, dankzij zijn indrukwekkende luchtverplaatsing van 126 cubic meter per uur en een luchtvolume van maar liefst 2100 liter per minuut. Of je nu te maken hebt met droog afval of nat vuil, deze veelzijdige alleszuiger pakt het allemaal aan. Hij hoort thuis op elke bouwplaats dankzij zijn robuustheid en het feit dat hij werkt op het flexibele CAS accu platform met een voltage van 18 volt. Metabo, de fabrikant achter dit krachtige model, staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit, wat ook weer terug te zien is in deze bouwstofzuiger met een tankinhoud van 6 liter. Kortom, de Metabo AS 18 HEPA PC Compact is jouw betrouwbare partner voor schone klussen.

      Veilig en duurzaam werken met Metabo's alleszuiger
      In de huidige tijd is het belang van een gezonde werkomgeving niet te onderschatten. De Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu bouwstofzuiger biedt je niet alleen de kracht en veelzijdigheid die je nodig hebt voor zowel droog als nat zuigen, maar zorgt ook voor een veilige werkomgeving dankzij de ingebouwde HEPA-filter. Deze filter vangt zelfs de kleinste stofdeeltjes op, waardoor de gecirculeerde lucht zuiver blijft en jij beschermd wordt tegen schadelijke deeltjes. Het gebruik van de 18 volt CAS accu zorgt ervoor dat je zonder zorgen over kabels vrij rond kunt bewegen op de werkplek, waardoor je efficiënter en zonder onnodige onderbrekingen kunt werken. Metabo's duurzame ontwerp betekent dat deze alleszuiger lang meegaat en je betrouwbaarheid biedt bij elk gebruik. Het is een investering in de kwaliteit van je werk en de gezondheid van zowel jou als je omgeving.

      De voordelen van bestellen bij ons
      Kiezen voor de Metabo AS 18 HEPA PC Compact 18V Li-Ion Accu bouwstofzuiger via onze webshop betekent kiezen voor snelle levering en vriendelijke service. Niet alleen profiteer je van ons groot assortiment aan gereedschap en accessoires, maar je bent ook verzekerd van een van de scherpste prijzen op de markt. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om snel over het juiste gereedschap te beschikken om je projecten zonder vertraging voort te zetten. Daarnaast staat ons team paraat om je te voorzien van deskundig advies en het antwoord op al je vragen. Kiezen voor ons betekent kiezen voor een partner die met je meedenkt en alles in het werk stelt om je tevredenheid te garanderen. Waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar zelf de voordelen.

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Body/set

      Body

      Geschikt voor in de bouw

      Ja

      Type motor

      Accu

      Luchtvolume

      2100 l/min

      Tank inhoud

      6 l

      Luchtverplaatsing

      126 m³/h

      Gewicht (Product)

      4.8 kg

      Werkt op

      Accu

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      4061792197558

      Stretch-zuigslang (Ø 32 mm/0,5 - 2,5 m)
      Zonder accu-pack, zonder lader
      3 zuigbuizen van kunststof
      Tussenmof
      Vliesfilterzak
      HEPA-filter
      Zuigmondstuk (120 mm breed)
      Spleetzuigmondstuk
      Draagriem
      Aansluitmof binnen-Ø 28 mm/buiten-Ø 35 mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.