usp1
usp2
usp3

Metabo SB 18 L BL 18V Li-ion Accu klopboormachine body in MetaBox - 32mm - 13mm - koolborstelloos

Metabo SB 18 L BL 18V Li-ion Accu klopboormachine body in MetaBox - 32mm - 13mm - koolborstelloos
Gratis product
adviesprijs
199,00
167,59

Verwachte leverdatum

11-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Metabo SB 18 L BL 18V Li-ion Accu Klopboormachine in MetaBox

      Metabo staat bekend om zijn krachtige, betrouwbare gereedschappen, en hun SB 18 L BL klopboormachine is daar geen uitzondering op. Deze machine is jouw perfecte partner voor zowel eenvoudige doe-het-zelf projecten als de meest veeleisende klussen. Dankzij de koolborstelloze technologie krijgt deze klopboormachine niet alleen een langere levensduur, maar biedt hij ook superieure prestaties. De machine is compact, waardoor je moeiteloos kunt werken in krappe ruimtes. De geïntegreerde LED-werklamp met nachtlichtfunctie zorgt dat je ook bij slechte lichtomstandigheden je werkstuk perfect ziet. Met de praktische riemhaak en het bitdepot heb je altijd je belangrijkste gereedschap bij de hand, ideaal voor werkzaamheden boven hoofdhoogte of op een ladder.

      Veilig en veelzijdig in gebruik

      Of je nu als enthousiaste thuisklusser aan de slag gaat of een professionele vakman bent, de Metabo SB 18 L BL biedt de veelzijdigheid en de veiligheid die je nodig hebt. De boormachine heeft een indrukwekkende boorcapaciteit in hout en metaal, waardoor je voor verschillende materialen en toepassingen terecht kunt bij dit ene stuk gereedschap. De Ultra-M-Technologie zorgt ervoor dat de machine efficiënt en milieuvriendelijk oplaadt, terwijl het maximale toerental zorgt voor snelle en nauwkeurige boorresultaten. Deze klopboormachine is bedoeld voor iedereen die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

      Gereedschap van topkwaliteit bij Gereedschapcentrum

      Metabo's SB 18 L BL is niet zomaar een klopboormachine; het is een krachtig staaltje techniek dat jouw klussen naar een hoger niveau tilt. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat de juiste tools het verschil maken. Daarom bieden we je naast dit topproduct ook professioneel advies, scherpe online prijzen en een snelle levering. We zijn de officiële dealer van topmerken, waardoor je altijd verzekerd bent van kwaliteit. Beter maken is ons doel, en dat begint met het juiste gereedschap. Ontdek nu zelf het ultieme gemak van winkelen bij Gereedschapcentrum en maak je project beter dan ooit tevoren.

      Body/set

      Body

      Toerental onbelast

      1850 rpm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Boorcapaciteit hout

      32 mm

      Hoogte (Product)

      19.2 cm

      Type motor

      Accu

      Gewicht (Product)

      1300 g

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Aantal slagen

      26000 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Toerental onbelast, bereik

      550_1850

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Aandraaimoment maximaal

      25 N

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4007430337580

      1x Metabo SB 18 L BL metaloc Klopboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouders
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo Metaloc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.