Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vindt u de meest recente acties die wij (soms in samenwerking met merken) kunnen aanbieden. Speciale kortingen en winacties wisselen elkaar in rap tempo af en u kunt bijvoorbeeld prijzen winnen door het schrijven van een review. Houdt u onze acties regelmatig in de gaten en blijft u graag op de hoogte van onze meest recente acties? Meld u dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Dagaanbieding

Met de dagaanbieding van Gereedschapcentrum.nl profiteert u elke dag weer van één nieuwe aanbieding voor een extra scherpe prijs. Wilt u geen enkele dagaanbieding meer missen? Schrijft u zich dan snel in voor onze dagaanbieding en wij houden u dagelijks op de hoogte!

Combivoordeel

Via Gereedschapcentrum.nl kunt u als klusser combivoordeel aanvragen. Wat houdt dit precies in? Bij een bestelling vanaf €700,- (excl. BTW) krijgt u korting op uw aankopen. Zo krijgt u uw gereedschap en toebehoren voor een nóg scherpere prijs! Benieuwd naar de voorwaarden?

Bosch Bonus Bang

Bosch selecteert verschillende periodes in het jaar diverse producten waarbij u geld terug kunt krijgen op uw aankoopbedrag. Dit kan soms oplopen tot tientallen euro's. Op onze Bosch Bonus Bang pagina kunt u zien wat de cashback producten van deze periode zijn.

Review en win

Schrijf een review en win. Laat andere klussers weten wat uw ervaring is met ons bedrijf en maak kans op mooie prijzen. Uit alle reviews selecteren wij elke maand (minimaal) drie winnaars. Heeft u onlangs iets besteld? Geef hier dan uw mening.