Voor Black Friday deals geldt Op = Op | Klik hier voor jouw Black Friday Deals.

Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vind je de meest recente acties die wij in samenwerking met onze merken kunnen aanbieden. Blijf je graag op de hoogte van deze acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en dagaanbieding.

Bosch acties

Cashback of gratis product

Koop één van de deelnemende Bosch Professional producten en ontvang een gratis houtbewerkingsmachine naar keuze (geldig t/m 31 december 2022).

Koop een 18V machine of kit van minstens €149,- (excl. BTW) factuurprijs en kies één van de acht gratis producten (geldig van 1 september 2022 t/m 31 december 2022).

Koop een 18V machine of kit van minstens €249,- (excl. BTW) factuurprijs en kies één van de veertien gratis producten (geldig van 1 september 2022 t/m 31 december 2022).

Kijk hier voor alle deelnemende acties.

Makita acties

Gratis cadeaupunten

Koop één van de ruim 500 geselecteerde Makita actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, 10, 20 of 30 actiepunten waarmee jij een gratis cadeau in de Makita Cadeauwinkel kunt kiezen.

Kijk hier voor de deelnemende producten.

Dremel acties

Dremel acties

Cashback tot €40,-

Koop één van de deelnemende producten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €40,- van Bosch/Dremel (geldig t/m 15 januari 2023).

Kijk hier voor de deelnemende producten.

Rothenberger acties

Rothenberger acties

Gratis werklamp op accu

Bij aankoop van een Romax compact elektrohydraulische persmachine op accu ontvang je een gratis Metabo CAS werklamp op accu (geldig t/m 31 december 2022).