Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vind je de meest recente acties die wij in samenwerking met onze merken kunnen aanbieden. Blijf je graag op de hoogte van deze acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en dagaanbieding.

Makita acties

Gratis cadeaupunten

Koop één van de ruim 400 geselecteerde Makita actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, 10, 20 of 30 actiepunten waarmee jij een gratis cadeau in de Makita Cadeauwinkel kunt kiezen. Alle deelnemende producten vind je hier.

Bosch acties

Cashback of gratis product

Koop één van de Bosch tuingereedschap actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €40 van Bosch (geldig t/m 31 juli 2022).

Koop één van de deelnemende Bosch Indego robotmaaiers en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €100,- of een gratis aanleg van Bosch (geldig t/m 31 augustus).

Koop één van de Bosch DIY actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €30 van Bosch (geldig t/m 31 juli 2022).

Koop een 18V machine of kit van minstens € 159,00 (Excl. BTW) factuurprijs en krijg een GBA 18V 4,0Ah accu gratis via Bosch (geldig t/m 31 augustus).

Koop een BITURBO machine of kit en krijg een ProCORE18V 5,5Ah gratis (geldig t/m 31 augustus 2022).

Koop een Bosch Pro meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment en ontvang een gratis bijpassend accessoire naar keuze (geldig t/m 31 augustus).

Fiskars acties

Gratis Happy Bee Box

Besteed in de periode van 11 maart t/m 15 juli 2022 minimaal €60 aan Fiskars tuinproducten. Upload de kassabon uiterlijk 19 juli 2022 via fiskars.nl/happybee. Binnen 4 weken krijg je je Happy Bee Box bestaande uit een Fiskars zaadplantschepje, bloemenzaad voor bijen en een bijenhotel kosteloos thuisgestuurd. OP=OP
Kijk hier voor de deelnemende producten.

Dremel acties

Cashback

Koop één van de deelnemende producten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €30,- van Dremel (geldig t/m 31 juli 2022).
Kijk hier voor de deelnemende producten.

Gardena acties

Gardena acties

Cashback of gratis product

Koop één van de deelnemende producten en ontvang een cashback Gardena.
Kijk hier voor de deelnemende producten.