Acties

Wij vinden het leuk om mee te denken met onze klanten en doen graag iets terug. Op deze pagina vind je de meest recente acties die wij in samenwerking met onze merken kunnen aanbieden. Blijf je graag op de hoogte van deze acties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en dagaanbieding.

Makita acties

Gratis cadeaupunten

Koop één van de meer dan 500 geselecteerde Makita actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, 10, 20 of 30 actiepunten waarmee jij een gratis cadeau in de Makita Cadeauwinkel kunt kiezen. Alle deelnemende producten vind je hier.

Bosch acties

Cashback

Koop één van de Bosch DIY en meetgereedschap actieproducten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een cashback oplopend tot €30 (geldig t/m 28 februari 2022). Alle deelnemende producten vind je hier.

Gratis Bosch Professional product

Koop één van de Bosch Professional producten en ontvang, afhankelijk van het gekozen product, een gratis multilader, L-BOXX trolley, klapbare steekwagen, L-BOXX set, XL-BOXX, L-BOXX hoog, gereedschapsriem set, gereedschapstas, oplader, zaagtafel onderstel of afkortzaag onderstel van Bosch (geldig t/m 31 april 2022)