usp1
usp2
usp3

Paintura Lucamx Verfkrabber PROF - Ovaal

-image
5,99
4,95

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Paintura Lucamax verfkrabber PROF ovaal

   Als je op zoek bent naar een betrouwbare verfkrabber, dan is de Paintura Lucamax Verfkrabber PROF Ovaal jouw ideale gereedschap. Deze krabber is perfect voor het verwijderen van verfresten, lijmrestanten of kit. Het is niet zomaar een krabber; het mes is vervaardigd uit Rockwell staal met een hardheid van 67, wat bijna het hardste staal is dat je kunt vinden. Dit zorgt ervoor dat het mes extreem scherp is en dankzij de bolvormige slijping snijdt het nog gemakkelijker door materiaal heen.

   De ovale vorm van de krabber maakt het ook nog eens uitermate geschikt voor het bereiken van lastige plekjes waar je met een standaard krabber niet bij komt. Het heft is gemaakt van FSC-gekeurd beukenhout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is de krabber voorzien van een beschermkap met klinkring voor jouw veiligheid en het behoud van het mes.

   En als kers op de taart draagt deze verfkrabber het trotse predikaat 'MADE IN HOLLAND', wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met de Paintura Lucamax Verfkrabber PROF Ovaal haal je dus een stukje Nederlandse topkwaliteit in huis voor al jouw schraapwerkzaamheden.

   EAN

   8720572581579

   Artikelnummer

   360658

   1x Paintura Lucamax verfkrabber PROF
   1x beschermkap met klinkring

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.