Prijs

Lasschort

Als professional in de wereld van lassen weet je hoe belangrijk veiligheid is. De vonken vliegen in het rond, en de intense hitte kan snel schade aanrichten aan zowel je kleding als je huid. Daarom is het essentieel om naast je lashandschoenen en laskap, te investeren in een betrouwbaar lasschort.

De kenmerken van een topklasse lasschort

Een goed lasschort is veel meer dan alleen een stuk stof. Het is ontworpen om je te beschermen tegen de gevaren van het lassen. Gemaakt van vuurvast materiaal zoals dik leer, biedt het lasschort bescherming tegen vonken, spatten en de intense hitte van het lasproces. Vaak is het schort voorzien van verstelbare banden voor een comfortabele pasvorm en extra zakken om je gereedschap binnen handbereik te houden. Het is interessant om te weten dat vroeger, voordat moderne materialen beschikbaar waren, lassers vaak oude leren jassen droegen als bescherming. Gelukkig hebben de lasschorten van vandaag de dag een lange weg afgelegd in termen van comfort en veiligheid.

Lassen in stijl en veiligheid

Het correct gebruiken van een lasschort is net zo belangrijk als het hebben van een goede. Voor maximale bescherming is het essentieel dat het schort goed aansluit en je volledige bovenlichaam bedekt, van je nek tot net boven je knieën. Zorg ervoor dat het schort altijd droog en schoon is voordat je gaat lassen. Vocht of olie op je schort kan leiden tot onaangename verrassingen bij contact met een lasvlam. Het regelmatig controleren van je lasschort op slijtageplekken of beschadigingen is ook een must. Een beschadigd schort biedt minder bescherming en kan een risico vormen.

Waarom je lasschort kopen bij Gereedschapcentrum?

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we de behoeften van professionals. Daarom bieden we een groot online assortiment aan lasschorten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. En dankzij onze scherpe online prijzen ben je verzekerd van waar voor je geld. Maar dat is niet alles. Met onze snelle levering kun je erop vertrouwen dat je in no-time je nieuwe lasschort in huis hebt, zodat je veilig en beschermd aan het werk kunt gaan. Voor deskundig advies en top service ben je bij Gereedschapcentrum aan het juiste adres!

1 artikel

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is