usp1
usp2
usp3

Rems 572111 Power-Press SE radiaal persmachine in koffer - 450W

-image
912,79

Verwachte leverdatum

08-07-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rems 572111 Perstang - Een revolutie in het verbinden van buizen
   Stel je voor, een tool die jouw werk als professionele loodgieter of installateur radicaal transformeert: de Rems 572111 Power-Press SE radiaal persmachine. Met zijn krachtige 450W motor, levert deze machine de ultieme oplossing voor het eenvoudig en betrouwbaar persen van buizen met diameters van 10 tot 108 mm. Ontworpen voor zowel duurzaamheid als kwaliteit, is de Rems Power-Press SE een slimme investering die je terugverdient met elk gebruik. Dankzij de geavanceerde technologieën kun je moeiteloos persverbindingen maken, zelfs op de meest uitdagende locaties, dankzij de draaibare perskop. De gelijkmatige verdeling van perskracht zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op een perfecte bevestiging. Daarnaast maakt het ergonomische design en de lichte constructie het mogelijk om langdurig zonder ongemakken te werken. Voeg daar de handige persindicator aan toe, en je hebt een onmisbare tool die garant staat voor precisie en gebruiksgemak.

   Zekerheid in elke verbinding
   Veiligheid en duurzaamheid zijn twee pijlers waarop de Rems 572111 Power-Press SE radiaal persmachine rust. Deze tool is niet alleen een krachtpatser in het vormen van onwankelbare verbindingen, maar staat ook voor een zorgvrije gebruikerservaring. De persmachine is ontwikkeld met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten, zodat je met een gerust hart aan elk project kunt beginnen. Bovendien garandeert de hoge kwaliteitsstandaard van deze tool een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De betrouwbaarheid van de Rems 572111 verzekert je van een foutloze werking, keer op keer. Daarbij biedt de duurzame bouw een zowel milieubewuste als economische keuze, waarbij je niet alleen jouw werk efficiënter maakt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere bouwsector.

   Haal het beste in huis met onze webshop
   De keuze voor de Rems 572111 Power-Press SE radiaal persmachine is een keuze voor topkwaliteit en ongeëvenaarde prestaties. En waar kun je deze innovatieve tool beter aanschaffen dan in onze webshop? Bij ons profiteer je namelijk van zowel snelle levering als scherpe prijzen, waardoor je snel en voordelig met jouw nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Ons grote assortiment garandeert dat je altijd vindt wat je zoekt, terwijl onze vriendelijke service ervoor zorgt dat je met elke vraag bij ons terecht kunt. Kiezen voor onze webshop betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en een klantgerichte service. Stap over naar de toekomst van buisverbindingen met de Rems 572111 Power-Press SE en ervaar het verschil dat kwaliteit maakt in elk project.

   Werkt op

   Netstroom

   Verpakt in

   Koffer

   Type motor

   Elektrisch

   EAN

   4039976127967

   Artikelnummer

   56153

   1x Rems 572111 persmachine
   1x Rems stalen koffer

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.